Szeged - 5

Szeged - 5 | Autor: asi

Link direct la acest mesaj

Informatii utile:
www.kaali.hu/angol/index.html" target="_blank"> Site-ul clinicii

Harta pentru a ajunge la clinica

Odiseea Szeged:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40885" target="_blank">Cap.1 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65872" target="_blank">Cap.2 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68388" target="_blank">Cap.3 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70128" target="_blank">Cap.4Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Sper sa fie un capitol plin de vesti bune!Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auburn spune:

mi_ka, isabellas ma bucur mult ca avem ocazia sa ne vedem. eu am programare de la ora 10, ora Ungariei. socotesc deja ca as putea ramane mai mult sa ne intalnim toate in jurul orei 11, intre consultatiile voastre, la cabinet si, dupa, poate povestim la o cafea.

andicu cum sunt rezultatele? .

tabitha cum ziceai si tu, daca nu e luna asta nu au intrat lunile in sac. e drept ca nu am prea multa rabdare dar cum au trecut 3 ani mai trec cateva luni . ai inceput stimularea? deci vei face totusi luna asta IAD?

pussy iti doresc sa-ti revii cat de repede . imi place povestea cu gemenele...ar merita orice clipa de asteptare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna seara fetelor.
Acum am aterizat si eu acasa...rezultatele : am scapat de Chlamydia !, IgA negativ, Igg pozitiv, rezultat final- negativ! Papanicolau e Ok , singura problema e la spermocultura sotului meu , ca i-a iesit o infectie de care n-am auzit niciodata : Pseudomonas spp cica ii trece cu antibiotic, problema e ca era rezistent la Doxiciclina, asa ca a luat-o degeaba!
Stie cineva ce-i cu infectia asta? de unde vine, cum se transmite? dr mea e plecata la Bucuresti si n-am avut cum s-o intreb.Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

am venit!!!
va salut pe toate!!si va

andicu ma bucur ca ai reusit
in leg cu ceea ce i'au gasit sotzului tau io atat am gasit sper sa'ti fie de folos..uite aici..http://www.umft.ro/newpage/structura/microbiologie.htm
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

auburn: fac IAD si luna asta, in cazul in care la ecografie totul e OK. Deocamdata sunt ziua 7, azi e ultima zi in care iau clomifen pt. stimulare, de ieri am inceput sa iau si estrofemul pt. endometru. TB este de 4 zile 36,9, ceea ce este peste limita la care ajungeam eu inainte de ovulatie, nu stiu cum a evoluat acel folicul - chist de 18 mm din ziua 2, puse toate cap la cap mi se pare o luna ratata, dar pana nu ma duc la eco, nu ma pot pronunta definitiv.

andicu, fata din vis: pt. rezultatele tale

Liana:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Buna fetelor,

sper ca acest nou capitol sa ne aduca numai vesti bune. ASI - imi place cum ai structurat introducerea

imi place faptul ca va intalniti pe 20.03 la Szeged, sa ne povestiti si noua cum va-ti recunoscut is ce ati barfit la cafeaua de dupa ........ vrem sa fim la curent cu tot ce se intampla.

eu maine merg la spital pentru instilatii si control, azi nu mai sunt asa ametita. ieri am facut o prostie a fost o colega la mine si am stat 2 ore pe scaun fara sa ma sprijin de nimic si am fumat is 3 tigari cat a stat ea cu mine, dupa ce a plecat nu m-am simtit deloc bine, dar azi sunt mai OK.

Am vrut sa le scriu si fetelor de la LAPAROSCOPIE cum a fost, dar acolo e pauza totala. Nu mai e nimeni interesat de subiect????
PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

pussi: poti sa scrii la laparo, imediat ce fetele vor vedea ca cineva e interesat de subiect, iti vor raspunde la mesaje, te asigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Ceau fetelor , am trecut sa va salut si sa va dau un pupic la fiecare .
Nici mie nu-mi place acolo la mamici...aici e locul meu, langa voi...

Mi-ka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Mi-ka: noi ne bucuram ca iti place compania noastra si speram sa te urmam cat mai curand la mamici Sarcina usoara in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Mi-ka
moldoveancoooo
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput