Cum va intelegeti cu partenerul...... la mancare!

Cum va intelegeti cu partenerul...... la mancare! | Autor: enderbaby

Link direct la acest mesaj

Vin si eu cu o intrebare penrtu voi fetelor, referitor la ce mananca fiecare in cuplu!?

De exemplu, eu nu prea sunt compatibila cu viitorul meu sot in privinta mancarii, deoarece el nu mananca legume(mazare, pastai, dovlecei, vinete, ardei(doar cruzi in salata) ....etc) in afara de cartofi pe care i-ar manca oricum si cruditati in salate; nu manaca lactate deloc inafara de cascavalul din pizza(si nu exagerez cu nimic); nu mananca chestii cu maioneza (adica salate si ce-o mai fi)...... si cred ca e destul zic eu. Eu mananc toate astea dar mi-e foarte greu sa le gatesc doar pentru mine deoarece nu-mi place sa mananc singura asa ca le fac mai rar.
Eu nu prea ma omor cu carnea in schimb dar de cand sunt cu el mananc multa carne ca asta si fast-food-urile sunt singurile mancaruri in comun.

Nu mai zic ca el e slab si eu din cauza stilului acesta de mancare m-am ingrasat vreo 4 kile in 3 ani.

Va rog sa-mi spuneti si mie despre cum va intelegeti cu sotii vostri in privinta asta sa vad daca mai e si altcineva in situatia mea.

Lizuca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/enderbaby/my_photos

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

eu am foarte mare noroc, ca am un sotz care nu face mofturi la mancare; are si el anumite preferinte dar mananca orice fel de mancare!! i

Lavinia: Sotie alintata.....

Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

enderbaby al meu ce sa zic, mananca orice mai putin dulce, nu prea se da cu dulciurile, dar care barbat e mort ca noi dupa dulce
daca nu gatesc ceva vine el seara cu mancarica chinezeasca la pachet sau o pizza sau mai nou am descoperit un resto mexican bunutz, care face pachet si pentru acasa.
In rest mananca ce gatesc nu face fitze, atata tot ca-si pune sare dublu pe portia lui sau sambal(si pe sandwichuri isi pune...asa ceva)...de cand a fost introdus din bucataria asiatica, sambalul asta face ravagii aici in Olanda toti il plac, e un soi de pasta din ardei iute cu diferite mirodenii.

t-rex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna Lizuca,
Eu nu am probleme de genul acesta. Uite...eu nu am mancat niciodata altfel de carne decat pui/peste si fructe de mare. El manca si porc/vita/ miel! I-am spus de la inceput ca ii gatesc orice ii trece prin cap, dar fara aceste carnuri. Si a inteles, ba chiar nu mai mananca nici el decat la sarbatori. Dar uite...exact invers fata de situatia ta...noi amandoi uram sarmalele, piftele, ciorbele. Asa ca "ne-am scos". Vorbim aceeasi limba. Ii place tot ce gatesc si imi place tot ce gateste. El mananca mai multe dulciuri, eu nu...dar imi place sa am mereu in casa!
Cred ca e si chestie de "bafta"...
Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by lena

enderbaby al meu ce sa zic, mananca orice mai putin dulce, nu prea se da cu dulciurile, dar care barbat e mort ca noi dupa dulce
daca nu gatesc ceva vine el seara cu mancarica chinezeasca la pachet sau o pizza sau mai nou am descoperit un resto mexican bunutz, care face pachet si pentru acasa.
In rest mananca ce gatesc nu face fitze, atata tot ca-si pune sare dublu pe portia lui sau sambal(si pe sandwichuri isi pune...asa ceva)...de cand a fost introdus din bucataria asiatica, sambalul asta face ravagii aici in Olanda toti il plac, e un soi de pasta din ardei iute cu diferite mirodenii.

t-rex

Lena, al meu barbat e cel mai disperat om dupa dulciuri, orice, mai ales cioco, iar io halesc doo cioco pe an
Mofturos nu e, haleshte orice in afara de paste, iar mare lui placere e sa haleasca tzishpe mii de mezeluri shi tzishpe mii de brinzeturi la o masa Io halesc numa ce-mi place

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
noi
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

SI NOI NE INTELEGEM DPDV AL MANCARII....AL MEU SOT MANANCA MULT DULCE...EL ZILNIC TB SA MANANCE CEVA DULCE...NU MANANCA MAZARE,FASOLE VERDE...IN REST NU E MOFTUROS...SI FACE O OMLETA CU LEGUME...DE TE LINGI PE DEGETE...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mitumac/album?.dir=/8872

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

quote:
Originally posted by lavinai

eu am foarte mare noroc, ca am un sotz care nu face mofturi la mancare; are si el anumite preferinte dar mananca orice fel de mancare!! i

Lavinia: Sotie alintata.....

Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele

... si eu ma regasesc in situatia ta. sotul nu este deloc pretentios, mananca orice si, daca se intampla din diverse motive sa nu fie mancare gatita in casa, de multumeste si cu o felie de salam, branza sau oua ochiuri. De asemenea, printre preferintele lui sunt ciorbele de toate felurile, pe care eu nu le ador deloc, doar le pregatesc pt. el.

Petro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enderbaby spune:

Off, vad ca numai al meu e asa mofturos! Azi am facut si eu niste fasole ca-mi era pofta si cand a venit a zis ca nu-i place cum miroase in bucatarie.... ziceti si voi!
In schimb la dulciuri si la fast food (si mezeluri si oua) mancam amandoi...dar iti mai vine sa mai mananci si cate o mancarica de legume mai ales daca e post.

Lizuca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/enderbaby/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jersey3681 spune:

Si eu am probleme cu al meu sot.El e vegan (fara carne,lactate,oua,etc) iar eu mananc carne si toate celelalte. E destul de greu dar totusi incerc sa fac mancare pentru amandoi.Deobicei fac ceva cu legume la care eu adaug carne iar el mananca doar asta.Cred ca e foarte important sa existe acceptare si respect pentru ce gandeste si simte celalalt si atunci va fi ok...Dar nu e usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

hihi io nu ma inteleg nici cum! fiecare baga ce-l taie capul. cand gatesc, crede ca e un premiu! Eu mananc cel mai des la job, avem o firma de catering care aduce mancare zilnic...si acasa gatesc doar in weekend...

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by roxana1974

hihi io nu ma inteleg nici cum! fiecare baga ce-l taie capul. cand gatesc, crede ca e un premiu! Eu mananc cel mai des la job, avem o firma de catering care aduce mancare zilnic...si acasa gatesc doar in weekend...

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Exact, cin gatesc ceva ma-ntreaba ce sarbatorim! Kupiii ies cel mai bine din treaba asta, ca lor le gatesc zilnic

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
noi
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput