La noi la Galati sa veniti (20)

La noi la Galati sa veniti (20) | Autor: LauraFlo

Link direct la acest mesaj

Poftiti va rog !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50508" target="_blank">cap.4,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51655&whichpage=10" target="_blank">cap.5,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53389&whichpage=1" target="_blank">cap.6,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54649&whichpage=1" target="_blank">cap.7,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56275&whichpage=1" target="_blank">cap.8,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57593" target="_blank">cap.9,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58736" target="_blank">cap.10,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60551&whichpage=1" target="_blank">cap.11,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61682&whichpage=10" target="_blank">cap 12,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62978" target="_blank">cap 13, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64150" target="_blank">cap 14,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65452&whichpage=9" target="_blank">cap 15,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66882&whichpage=1" target="_blank">cap 16,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67556&whichpage=10" target="_blank">cap 17, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68539&whichpage=1" target="_blank">cap 18,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69750&whichpage=1" target="_blank">cap 19

Doamnele din Galati:

ElizaMiron de VLAD TUDOR ( 03.01.2001 )
Tamama de Oana (24.02.2001) si Danut (...)
Hanavlad de VLAD CRISTIAN (01.03.2004 )
Mihaelabeldimanescu de Bianca(03.03.2002)
Lauraspeedy de LAVINIA (04.03.2005)
LauraFlo de DARIA ( 15.03.2004 )
Verutza de ALINA DIANA (8.04.2003 )
Roxicucu de Stefan (24.04.2004)
Vilma de ANCA (27.04.2001)
Dadym de Robert (04.05.2005)
Margott de David (27.05.2005)
Korinna de STEFAN OCTAVIAN ( 31.05.2003 )
Delphin de Sebastien (07.06.2003)
Liliana29S de DAN MIHAI (15.06.2004)
Mitoasa de Claudia (08.07.2005)
Viorica Avram de Carol Shalini(22.08.2003)
Av_crina de Beatrix (29.08.2005)
Korinna de MIHAI ( 25.09.1996 )
AlinaM de Vlad (25.09.2005)
Almy de Elenia (26.09.2005)
Liliac de Andra Maria (29.09.2003)
Dinedana de ANTONIA (30.09.2003)
Dana _Iulia de Vlad Stefan ( 19.10.2004 )
Ele de ANA DENISA (26.10.2004)
Cristina Serban de Razvan(23.11.2004)
Verutza de DALIAN BOGDAN( 1.12.2000 )
Vilma de TUDOR ( 11.12.2003)
Pinguleasa de Alexandra ( 20.12.2004)
Cookie de SABINA IOANA ( 24.12.2004 )
DanaBoeru : lucreaza la proiectul
Dana_Danen de bebelusa si scolarita
Gitana de Tania

Poze cu noi: aici aici si aici

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Ce liniste !!!!!????!!!!! Va pregatiti de week end ? Ce-i cu voi ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna fetele!
Laura da chiar ne pregatim pt we. Noi plecam la ai mei la Roman unde lasam fata si noi o taiem la munte.
Dar eu am ramas dea dreptul fara cuvinte la moartea Laurei Stoica. Mi-a ramas in minte imaginea ei de la Teo , unde radia de fericire..si de cand am aflat stau cu gandul doar la asta..inca o mamica, inca un copil, inca o familie...s-au dus...toti ..offf....
Va pup pe toate si pe copilasii vostri....sa ne fereasca D-zeu de rele.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Sa va zic faza de azi. O iau pe Anca de la gradi si incercam sa ies in Domneasca de pe o straduta laterala, si stau, si stau, traficu' naibii. In sfarsit, zaresc o portita, dau sa ma bag, cand ala incetineste si ciu-ciu, mi se taie magareata. Suparata, am zis tare: du-te-n .....spirt (ca era copilu' pe bancheta din spate si m-am "stapanit", cica). M-am gandit ca nu baga de seama. La care ea:
-Mami, cum adica du-te-n spirt, pai ce, masina se duce in spirt????? Zii si tu "du-te-n curba"!!!

Vilma, Anca (4,8 ani) si Tudor (2 ani)

Mergi la inceput

Vilma, dragut ! Pup-o pe Anca pt spiritul de observatie ascutit !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Laura...eu sunt pe-aici...dar n-am fost in stare de nimic toata ziua de ieri
Azi vreau sa ma mobilizez si sa ...sper sa-mi iasa!

Iesiti cu copilasii la plimbare? Vine primavara asta sau nu?
Noi am fost o fuga duminica trecuta la Gradina Botanica sa vedem pestii si Sabina mea si-a lipit nasul de un acvariu mare si facea "Ham! Ham!"

la fete si sa aveti un weekend frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

m-a facut sa rad patania Vilmei pt ca mi s-a intamplat si mie ceva asemanator:la mine in bloc toata ziua ,buna ziua,se face curatenie si una din acelea in care toata ziua de dimineata pana seara lumea da gauri. inchipuiti-va ce zgomot infernal este pecste zi. noroc ca shalini doarme la gradi. intr-o zi merg acasa mai devreme si am spus ca vreau sa dorm un pic pe la 2 dupa amiaza.nu pun bine capul jos ca incepe gauritul. nu mai intelegeam nimic la tv.dar sa mai si dorm!? ma ridic din pat un pachet de nervi si plec sa iau fata de la gradi impreuna cu sotul. cand ne intorceam ii povesteam in masina sotului meu patania."azi am incercat sa dorm un pic la pranz dar m-au bazait unii de imi venea sa-i strang de oua"
oprim la semafor iar Shalini,vede un baietel plangand pe strada,de mana cu mama lui. "mami de ce plange baietelul?"eu:"nu stiu ,mami,poate l-a certat mamica lui"ea:"l-ai strans tu de oua?"
inchipuiti-va ca am inlemnit si eu si taica-su.de atunci ne-am hotarat sa vorbim codificat in fata ei,mai ales ca si educatoarea mi-a spus ca la gradi spune "gura matii si ceapa masii"
cookie, buna idee cu gradina botanica.cred ca mergem si noi un pic azi.
va pup

viorica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
ce fak fetele in we?
M-am distrat copios de perlele copiilor vostri, tari de tot.
Eu sunt foarte relaxata azi si sa va zic de ce? ieri a venit o "tante" si mi-a fakut curatenie, am foat putin stresata ca impinge altcineva aspiratorul in casa mea, dar ...am hotarat ca e cazul sa nu ma mai consum pentru lucruri asa "marunte", drept urmare azi sunt foarte relaxata, pentru ca sambata toata ziua asta faceam, curatenie si nu mai terminam nu imi ajungea niciodata timpul.
Asa ca azi ma duk la cumparaturi ca maine mai imbatranesc cu un an.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

La multi ani, Alina!!!! Sa fii fericita alaturi de Vladutu' si de cei dragi ai tai.
Multa sanatate si tot ce-ti doresti! Petrecere faina maine.

Noi azi nu cred ca avem program de plimbarica, mai am o groaza de treburi de rezolvat (tot casnice).
WE fain tuturor.

Vilma, Anca (4,8 ani) si Tudor (2 ani)

Mergi la inceput

Uoau ! LA MULTI ANI ALINA ! Sa fii fericita, iubita si...relaxata !

Si eu aveam complexe ca imi face dadaca din treburile casnice, dar...mi-a trecut ! Timpul liber e putin si trebuie petrecut cu bebelacul si cu sotul ! Multi, multi ani sanatosi si fericiti !

Eu sunt la serviciu, ...ma asteapta si pe mine treburi casnice de week end, cumparaturi, dupa amiaza avem invitati niste prieteni de-ai sotului....

Drum bun Hana pt maine ! Zbor linistit !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Salutare fetelor!!!

La multi ani Alina!! . Multi de la noi. Sa fiti sanatosi cu totii!!!

Vilma si Viorica, cand aud ce "perlute" spun puiutii vostri simt ca nu mai am rabdare sa astept sa vorbeasca si Razvan al meu. Super! Fetelor v-ati gandit sa deschideti un caietel cu "perlute" ca se le aratati cand vor fi mai mari???

Despre mine, ce sa va zic,sunt intr-o stare depresiva pentru ca am constatat ca nu imi ajunge timpul sa realizez tot ce-mi propun, in special sa-mi petrec mai mult timp cu Razvan... Inca nu am gasit reteta care sa impace si copilul, si sotul, si munca, si casa.....
Ele, distractie placuta la munte alaturi de sotior!!!
Un we. placut tuturor! Pupici!!!

Cris si bb Razvan (23.11.2004)

Mergi la inceput