cine poate face asta???
mergeti aici pana jos la cosmetica naturista!
http://www.formula-as.ro/reviste_706_117_cosmetica-in-bucatarie.html
corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com
Raspunsuri
corinadana spune:
Cred ca am gresit ceva dar oricum o sa se deschida F As si mergeti la FRUMUSETE la cosmetica in bucatarie pana jos la ultima bucatica de articol.
corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com
Veve spune:
Hmmmm...Problema e cum colectam urina?Io fug sa-mi caut o olita!
![]()
Acu',ce sa zic?La o adica e o chestie din organismu' nostru.Da' tre' ori sa ma iubesc prea mult ori sa am cosuri muulte sa ma balacesc in pipi.
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
Raza de soare spune:
"se strange urina vreme de trei zile intr-o sticla bine inchisa".. Phiiiiiiiiuuuuu !...Va dati seama cum miroase dupa 3 zile ? ![]()
N-as face asa ceva !
Desi... leacul asta babesc e real, pt mici bubite facute in urma loviturilor. Stiu de undeva, de la tara...Testat !
Raza de soare, curand sotie de pui alintat
Sunt un om, care
cunoscand necazul,
pretuieste fericirea,
iertarea,
iubirea...
Foto
lu.more spune:
Dupa ce am nascut si aveam fata patata - eram maronie de nu-ti venea sa crezi - o batrana de la tara m-a sfatuit sa-mi dau pe fata cu urina. Nu am urmat sfatul, bineinteles; am preferat sucul de patrunjel. Petele au plecat cu timpul.
Pe urma am aflat ca nu e minciuna : am descoperit aici o crema folosita in cazul in care ai un ten cu probleme, foarte uscat, patat etc. : e o crema pe baza de uree. Miroase urat de numa', da e foarte eficienta.
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
aurelia1278 spune:
Soacra-mea se spala pe maini cu pishu proaspat de la bebe. Cica face bine la mainile iritate/ranite in gospodarie.
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68270" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel diabetic de 1 an
krelia spune:
bleah....![]()
![]()
![]()
extern - nu stiu ce efect are, si nici nu-s curioasa in aflarea "miracolului"...insa, intern, sunt 100% convinsa ca nu e nici pe departe un produs minune - cand, se stie ca urina contine amoniac, uree = substante toxice. Plus acid uric...
Sa fie la ei....
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

26 august 2006
pepenash spune:
In nici un caz eu!!! Pentru niste analize a trebuit sa strang urina trei zile la rand si de cate ori deschideam recipientul respectiv se imprastia o aroma de... primavara
Pentru nimic in lume nu as face tratamente cu urina, oricat de benefice ar fi ele. Exista si alte remedii, naturiste sau nu...
Carmen_Marieta spune:
IN NICI UN CAZ NU AS FACE ASA CEVA. CE S-AU TERMINAT TOATE LEACURILE, SI A RAMAS DOAR URINA! NICI GAND.