A incercat cineva?
Dau mereu prin diverse reviste peste modul miraculos prin care au slabit Mihaela Tatu si Catalin Crisan.A cumparat cineva modul lor de slabire ?
Mihaela Tatu se lauda parca cu un condiment special(s-ar putea sa ma insel ca n-am mai vazut-o de mult) iar Catalin Crisan se lauda cu niste picaturi miraculoase..care l-ar fi ajutat sa slabeasca 32 kg in 10 saptamani..si nici nu s-a mai ingrasat dupa..
Stie cineva ceva concret?
Adriana
http://community.webshots.com/user/adrianamo
Raspunsuri
cait spune:
Vezi ca s-a mai discutat despre dieta lui Tatu si s-a ajuns la concluzia ca era o mare inselatorie..Cred ca daca cauti in arhiva vei gasi subiectul.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
Carmen_Marieta spune:
eu una nu sunt adepta dietelor minune, nu cred in ele. eu am facut un scoala de asistente, unde aveam ca materie nutritie si dietetica si acolo am invatat ca unele persoane au un metabolism altele au alt metabolism unele pot slabi cu celebra supa de varza altele nu.Eu zic ca cel mai bine este sa vezi cum reactioneaza organismul tau si apoi sa tgreci la treaba. Sper sa te fiu ajutat cumva.
adi69 spune:
Problema e ca organismul meu nu prea mai reactioneaza...e bulversat si metabolismul total dat peste cap...dupa atatea diete si diete.acu tin un oarecare regim ,dar greu dau jos..si ma gandeam...la o minune ceva..:)
Adriana
http://community.webshots.com/user/adrianamo
kriss79 spune:
E O INSELACIUNE!!Am comandat si eu niste "picaturi" minune acum cativa ani ce aparuse printr-o revista si nu s-a intamplat nimic..
Cristina S.
miki_c spune:
Euam ascu8ltat mai demult o emisiune la tv cu un medic nutritionist si spunea ca in momentul de fata sunt numai 2 medicamente minune atestate de ministerul sanatatii restul sunt zero. Eu vaspun din proprie experienta m-am ingrasat cu spirulina, cu coenzima Q10, cu produse ci Zn (numai stiu denumirea). Eu nu cred in medicamente , de slabit se slabeste numai cu dieta care da rezultate diferite i8n functie de fiecare organism. Sunt convinsa ca nu ezista organism care sa nu slabeasca daca elimina pentru o perioda din alimentatie complet dulciurile si painea. Eu am slabit foarte bine si consumand in proportie de 90% cereale cu lactate.
rachel owen spune:
Daca ar fi asa minune eu cred ca s-ar gasi la farmacie, nu prin reviste, de unde le comanzi la nu stiu ce casuta postala. E clar ca e inselatorie. Pe fata inca. Si aleg vedete, pe care le platesc, sa faca reclama. Or fi slabit ei cumva, dar sigur nu cu ce scrie acolo. Eu nu cred ca vreodata in istoria omenirii se va inventa ceva care sa te lase sa mananci oricat, oricand si orice, sa iei pastilele minune si sa slabesti. Sa fim seriosi.
Albert are 1 an
Rici, cea mai fericita mamica
si omuletul ei drag 
lavinai spune:
quote:
Originally posted by rachel owen
Daca ar fi asa minune eu cred ca s-ar gasi la farmacie, nu prin reviste, de unde le comanzi la nu stiu ce casuta postala. E clar ca e inselatorie. Pe fata inca. Si aleg vedete, pe care le platesc, sa faca reclama. Or fi slabit ei cumva, dar sigur nu cu ce scrie acolo. Eu nu cred ca vreodata in istoria omenirii se va inventa ceva care sa te lase sa mananci oricat, oricand si orice, sa iei pastilele minune si sa slabesti. Sa fim seriosi.
Albert are 1 an
Total de acord cu tine!! nici eu nu cred in asa ceva!!!
Rici, cea mai fericita mamicasi omuletul ei drag
Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii Lui să te îndrume mereu.
Lavinia: Sotie alintata.....
Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele