Probleme cu dulciurile
Buna fetelor,
In ultimul timp ma confrunt cu o mare problema. Mananc foarte multe dulciuri, eu care inainte abia ma atingeam de ele. Nu prea imi este foame de mancare ci imi este pofta tot timpul sa mananc ceva dulce. Mananc si o ciocolata o data si in ziua respectiva tot imi este pofta de dulce dupa cateva ore. In weekend mananc extraordinar de multe dulciuri si bineinteles au aparut probleme si cu greutatea. Incep sa ma ingras si nu pot stopa acest lucru. Am incercat sa ma amagesc cu fructe (mananc cate 1kg de portocale o data)insa nu si nu. Ma obsedeaza dulciurile. Nu stiu ce se intampla cu mine. Niciodata nu am avut probleme cu greutatea, ba chiar am fost slaba.
Aveti idee ce se intampla cu mine?
http://www.editiaspeciala.com
Raspunsuri
Tzuni spune:
Ar fi bine sa-ti verifici glicemia.
Pana una-alta, inlocuieste dulciurile care contin zahar cu fructe. Sau daca nu poti, ia si rontaie cand ti-e pofta batoane de slabit. Sunt dulci, cu cereale, dar cel putin nu ingrasa. Bafta!
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
roxana1974 spune:
mda si pana una alta, in cazul in care n-ai nimic serios, doar o obsesie mai ciudata, poate ar fi bine sa-ti cumperi ciocolata dietetica sau fara zahar...la cat e de scumpa, poate-ti piere cheful mai repede ![]()
alayna spune:
Si eu ma confrunt cu aceeasi problema.Pot declara ca sunt dependenta de dulce.Bag cate o ciocolata pe zi sau ditamai punga de bombonele.
Joi am primit un borcan de Nutella din Italia,de 750 gr.Azi e luni si mai am cateva linguri pentru o zi-doua.
Ieri si azi am mancat un tort de inghetata de 500 gr.Sunt ceva de groza
Mamanc dulce pana aproape imi vine sa vomit
.Sigur am nevoie sa-mi verific glicemia.Sa fie prea scazuta?
Am noroc ca nu iau repede in greutate,ca ar trebui sa-mi schimb usa de la intrare dupa in halul in care bag dulce in mine
Nu le pot inlocui cu fructe.Nu sunt adepta lor![]()
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
Marilen spune:
Am inteles ca pofta de dulce e data de o carenta de crom a organismului Administrarea cromului insa duce la scaderea poftei de mmancare, de aceea eu nu am incercat acest remediu(sunt f. slaba).Marilen
Mara76 spune:
Salutare. Si eu la fel, de la o vreme ma gandesc numai la dulciuri si cand si cand mai si scap la ele. Problema mea e mai grava, ca sunt la dieta, deci n-ar trebui sa pun gura pe nimic cu zahar, faina etc. Asa ca de azi iau crom, sper sa vad o imbunatatire. Va spun peste cateva zile daca are vreun efect.
anelize spune:
quote:
Originally posted by alayna
Si eu ma confrunt cu aceeasi problema.Pot declara ca sunt dependenta de dulce.Bag cate o ciocolata pe zi sau ditamai punga de bombonele.
Joi am primit un borcan de Nutella din Italia,de 750 gr.Azi e luni si mai am cateva linguri pentru o zi-doua.
Mamanc dulce pana aproape imi vine sa vomit.Sigur am nevoie sa-mi verific glicemia.Sa fie prea scazuta?
Am noroc ca nu iau repede in greutate,ca ar trebui sa-mi schimb usa de la intrare dupa in halul in care bag dulce in mine
Nu le pot inlocui cu fructe.Nu sunt adepta lor
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
Un borcan de Nutella de 750gr ti-a ajuns o saptamana????? Pai e bine,draga mea.La mine nu sta 2 zile in frigider.....ca mi-e mila sa il las singur acolo,sarmanul borcan,si mi-l leg de gat

Adrianai spune:
Cromul taie pofta de dulce si te poate ajuta sa dai jos kg pe care le-ai acumulat din cauza dulciurilor.
WARNING: I have an attitude and I know how to use it!
DARAEL spune:
Din descrierea superba pe care o faci, cel mai probabil este ca ai o carenta de microelemente – s-a amintit aici de crom, dar mai sunt si altele care dau simptome asemanatoare... carente care nu se rezolva prin ingestia de crom, din pacate !
Recomandari:
- Eurovita cu multiminerale capsule, 2 x 2 cps / zi 1 luna
- Argila – zilnic, seara, se pune intr-o lingurita miere de albine de tei si deasupra un varf lingurita argila pulbere. Se inghite repede iar apoi se bea ceai de fructe de padure varsat, nu pliculete !
- Zilnic, faci salata de fructe si legume proaspete si papi la greu. Regula importanta: salata o faci din ce te indeamna in ziua aceea sufletul...... dar te rog, nu pune stafide, nuci, alune sau caise uscate..... doar fructe proaspete !!!
Sanatate multa va doresc tuturor
!
DARAEL
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
strumfi2004 spune:
adrianai, marilen, cum de administreaza cromul? sunt pastile? are oare contraindicatie la alaptare? si eu vreau, ca si eu mananc ciocolata alba, ca, de.., bebe, e drept in vreo 3 zile, dar, totusi...se depune 

mama Mariei Alexandra
si a lui Stefanut 
Pagina Mariei http://www.babiesonline.com/babies/m/mariaalexandra/
"Dragostea este indelung rabdatoare; dragostea este binevoitoare; dragostea nu vrajmaseste, nu se lauda, nu se trufeste." I Corinteni, 13
Babisa spune:
quote:
Originally posted by anelizequote:
Originally posted by alayna
Mamanc dulce pana aproape imi vine sa vomit.Sigur am nevoie sa-mi verific glicemia.Sa fie prea scazuta?
Nu le pot inlocui cu fructe.Nu sunt adepta lor
Un borcan de Nutella de 750gr ti-a ajuns o saptamana????? Pai e bine,draga mea.La mine nu sta 2 zile in frigider.....ca mi-e mila sa il las singur acolo,sarmanul borcan,si mi-l leg de gat

Aoleuuuuuu ce am mai ras cu lacrimi.Si eu bag dulciuri la greu (mai putin in ultimile zile ,cica am intrat la cura
)...dar cred ca la mine e lipsa de bun simt ,nu de crom
...sau cine stie