Microgynon???

Microgynon??? | Autor: tamara24

Link direct la acest mesaj

Buna ! Ma numesc Melinda, am 25 de ani. De un an iau Microgynon. Pana acum n-am avut probleme(sau poate am crezut eu ca n-am...).Acum, dupa zile lungi de studiat a prospectelor medicale am citit ca anticonceptionalele pot avea reactii adverse ca: dureri de cap serioase, STARI DEPRESIVE si LIPSA LIBIDOULUI SEXUAL. Toate aceste reactii au aparut cu timpul si in cazul meu. Da, am niste probleme, dar cine nu are in viata? Dar NICIODATA n-am fost atat de deprimata cum sunt acum. Dureri de cap am, dar nu asa dureri. Cand apar , simt, ca nu mai pot, as vrea sa-mi bat capul de perete, sperand ca va fi mai bine. Si mai ales: nu mai am chef de sex. Si asta ma deranjeaza foarte mult, pentru ca eram o femeie care iubea sexul, si n-am avut probleme niciodata.Acum logodnicul meu ma intreaba: "nu ma mai vrei? Nu ma mai doresti?" :(((
Nu stiu ce se-ntampla. Va rog, daca cineva a avut experiente similare cu anticonceptionalele, ajutati-ma. Multumesc mult!

Va doresc toate cele bune!

Adresa mea de mail( nu stiu cand voi mai fi pe site):
rittersport2003@yahoo.com
sau rittersport2005@gmail.com

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

fetele au postat un subiect similar,in care povestesc ce s-a intamplat cu fiecare pe perioada in care au luat anticonceptionale.

si ele trec prin ce treci tu.nu esti singura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Tamara ,asta se intampla multor femei .Vezi ca e un topic pe aici despre asta.Eu am renuntat la anticonceptionale tot din cauza asta.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70347

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamara24 spune:

Multumesc fetelor! Renunt la pastile. Mai exista si prezervative, sau alte metode. Dar nu mai vreau pastile. :)

Toate cele bune!! Pa

Mergi la inceput