Buna!
Am mai postat mesajul acesta si in alte forumuri (sper ca nu e problema), dar am o problema urgenta - am nevoie de un medic oftalmolog foarte bun, pentru o doamna mai in varsta (75 de ani), careia i s-a facut operatie de schimbare a cristalinului (sper ca nu spun prostii), la Spitalul de Urgente Oftalmologice (din Romana). Acum se pare ca medicul a gresit operatia (?!?!?!), si vrea sa-i inlocuiasca ochiul cu unul de sticla... Desi alt medic care a consultat-o pe aceasta doamna a spus ca nu este atat de grav.
Eu cred ca ar fi nevoie de parerile mai multor medici, si de aceea caut acum recomandari, si am nevoie de niste profesionisti adevarati, cat mai repede, pentru ca doctorita care a facut prima operatie o trimite pe aceasta doamna la a doua operatie, cea de inlocuire a ochiului, maine!
Sper sa ma puteti ajuta, si va multumesc anticipat!
Am auzit lucruri foarte bune despre clinica Oftapro (http://www.oftapro.ro/), insa din pacate un medic anume nu-ti pot recomanda..
Eliza si Alex (15 nov. 2004)
Multumesc mult pentru raspuns, Eliza! Mi-au mai recomandat si alte persoane aceasta clinica, deci cred ca vom merge acolo...
Multumesc inca o data, o zi frumoasa si insorita!