Calcularea varstei sarcinii...

Calcularea varstei sarcinii... | Autor: Zina

Link direct la acest mesaj

Daca ultimul ciclu l-am avut pe 20 ian.2006, si testele mi-au iesit pozitive, ce varsta are sarcina? Si cand se vede la ecograf, pentru ca ieri nu s-a vazut nimic, doar o mucoasa un pic ingrosata. Nu am nervi sa ma duc sa fac testul de sange, am mai facut un test de sarcina azi dimineata (al 4-lea) care a iesit imediat foarte pozitiv. Se poate ca fiind sarcina prea mica sa nu se fi vazut la eco? Astept sa-mi raspundeti, va pup.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns printze spune:

uite aici un calculator care mi s-a parut destul de bun: http://pregnancy.about.com/cs/pregnancycalendar/l/blpregcalc.htm
Sper sa-ti foloseasca! Si tinem pumnii ca totul sa fie cum iti doresti!

printze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Data probabila a nasterii se calculeaza astfel: se scad trei luni de la prima zi a ultimei menstre si se aduga sapte zile. Cei mai multi copii se nasc in limita unei saptamani inainte sau dupa data calculata a nasterii.
Mai simplu poti intra aici pe www.desprecopii.com pe prima pagina, stanga jos si da clic pe "cand vine barza?"
Stai linistita si nu te stresa, dar medicul care ti-a facut eco ce ti-a zis?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Da, e foarte posibil sa nu se vada sarcina asa devreme la eco. Cel mai bine te duci pe la 8 saptamani macar.
Sarcina usoara si bebe perfect!


Ioana 29 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Dragelor, dar din ce saptamana se vede sarcina la eco? La mine nu s-a vazut nimic, si cred ca dupa calcule sunt la inceputul celei de-a 5-a saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

si eu am fost cu 2 saptamini in urma la medic si la eco. Cei de la eco mi-au scris: "semne de sarcina nu-s. Disfunctie ovariana". Am venit speriata la medic, care mi-a zis sa nu-mi fac griji ca probabil sarcina e f mica si nu se vede inca. Asta a fost Vineri. Iar Duminca testul a iesit deja pozitiv. La mine ultima data a menstrei e 14 ian. Curaj, ca totul e bine! Medicul mi-a zis sa vin peste 2 saptamini, asa ca voi merge vinerea asta sa vedem daca totul e ok. Dar simtomele sarcinii le ai? Eu am inceput sa am greturi, cu vreo 3 saptamini in urma...
Bafta!

lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much.
William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anairda36 spune:

Zina cine te-a trimis pe tine la eco asa devreme? Mie mi s-a facut prima eco la 9 sapt. Ai rabdare si calculeaza 8 sapt dupa prima zi a ultimei menstruatii si atunci programeaza-te.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

Zina stai linistita si nu te speria...la mine la 5 saptamani plus nu se vedea decat sacul...bb s-a vazut pe la 8 saptamani...nu te mai supara ca ii faci rau lui bb

bulinuta 17+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

quote:
Originally posted by Zina

Dragelor, dar din ce saptamana se vede sarcina la eco? La mine nu s-a vazut nimic, si cred ca dupa calcule sunt la inceputul celei de-a 5-a saptamani.Pai exact cum spuneam mai sus si cum spun si fetele: cam la 8-9 saptamani numarand din prima zi a ultimei menstruatii! Pana atunci ia acid folic si bucura-te de sarcina!


Ioana 29 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

eu am fost la prima eco la 40 zile de la UM

Eliza , si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraPG spune:

Zina, eu am fost prima oara la ecografie in 6 saptamini si 6 zile si l-am vazut pe bebe, avea 5,1 mm si i-am auzit si inimioara. Asta la eco transvaginala pentru ca se vede mai bine in sarcina mica decit la ecografia abdominala si pelviana. Asa ca poti merge linistita pe la 6-7 saptamini la ecografie, sigur il vei vedea pe bebita. Iti doresc numai bine!

APoianschi

Mergi la inceput