Am o fetita de cinci luni. la o luna dupa nastere am inceput sa iau anticonceptionale pe care le luasem inainte pt doar o luna(pt a mi se regla ciclul). Dupa trei luni am mers la Planing pt alte pilule pt ca mereu in primele zile cand luam pastila aveam greturi si ameteli. nu era de mirare pt ca se pare ca erau foarte puternice.
astfel, mi-au recomandat alte pilule. Martea trecuta am luat ultima pastila iar vineri mi-a venit menstruatia. Azi, adica marti mi-a trecut. probleme este ca mi-a curs fff `putin comparativ cu datile trecute. in plus, am avut si greturi zilele trecute(asta poate fi si pt ca eram f obosita si am mers cu masina pe un drum cu multe multe curbe)
si data trecuta cand am ramas insarcinata mi-a venit menstruatia prima luna-dar atunci nu luam pastile
pastila am mai uitat de vreo doua ori sa o iau dar am luat-o pana in 12 ore cum zice in prospect.
dar totusi...ar fi posibil??
Irina si buburuza Noélia - 25 sept 2005
Nu cred ca esti insarcinata. Cred ca menstruatia redusa cantitativ este din cauza schimbarii pastilelor. Totusi, fa un test ca sa stai linistita apoi, ca din tonul tau reiese ca nu vrei alt copil asa de repede, nu?
lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)
Nu cred ca esti gravida dar fa un test.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan