Tratament homeopat ptr chlamydia???

Buna. As dori sa stiu daca cunoasteti cazuri in care chlamydia s-a vindecat numai prin tratament homeopat.
Noi am dori sa facem un bebe, insa mie mi-a iesit la analize chlamydia - pozitiv si banuiesc ca va trebui sa urmez un tratament cu antibiotice. Din cate stiu eu, acelasi tratament trebuie urmat si de sot. Problema este ca sotul meu nu are voie sa ia nici un fel de antibiotice, ca urmare sigura varianta ar fi un tratament homeopat. Mi-e teama insa ca nu exista asa ceva pentru aceasta problema...si ca urmare nu stiu care ar fi rezolvarea. Asa ca va rog, daca ati avut asemenea experienta sau daca ati auzit de asemenea tratament sa imi dati si mie o speranta. Multumesc,
Madi
“Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Raspunsuri

MRL spune:
Madi, eu fac tratament homeopat de 2 ani de zile fara pauze intre schemele de tratament. In urma cu 3 luni la ultima consultatie la homeopat i-am cerut dr sa imi de-a ceva pentru eventuale - clamidia etc. Chiar i-am specificat ca voi face FIv. Eu am primit remediul ADN in concentratie mai mica. Pe schema de tratament am avut de luat acest remediu doar de 4 ori in 3 luni de zile. Acum eu ma pregatesc sa fac primul FIv din viata mea. Dr. ginecolog mi-a dat sa fac analizele specifice printre care si cele din secretie - clamidia, ureaplasma, mycoplasma. Le-am facut si clamidia si mycoplasma mi-au iesit negative in schimb ureaplasma pozitiv. Pe langa schema de tratament homepoat pe care o aveam de luat normal am facut si tratament cu antibiotice recomandat de dr. ginecoloc (ofloxacina). Tratamentul l-am facut 10 zile atat eu cat si sotul. Dupa tratament am asteptat 10 zile dupa care am repetatat analiza si acum astept rezultatul (dureaza 7-8 zile raspunsul) Joi ar trebui sa am rezultatul dupa care sa ma prezint la dr. pt a incepe procedura FIV. Eu sunt sigura ca tratamentul homeopat mi-a facut bine mai ales ca in acesti 2 ani de zile de cand sunt in tratament homeopat mi-am reglat multe si mi-am vindecat destule. De 1 an de zile si sotul face tratament homeopat si la el treaba merge foarte bine, in sensul ca s-a imbunatatit spermograma si multe altele.
madi, eu sunt sigura ca exista tratament homeopat pentru a trata chlamydia mai ales ca sotul nu are voie sa ia antibiotice. Eu am recurs in a combina tratamentul homeopat cu cel clasic cu antibiotic pentru ca sunt putin presata de timp. Trebuie sa sti ca efectele la tratamentul homeopat se vad in timp, dar eu inclin sa cred ca in cazul sotului tau se rezolva destul de repede. La sotul meu treaba a mers repede. Nu vreau sa intelegeti ca fac reclama dar eu am simtit pe pielea mea efectul tratamentului homeopat. Pentru mine homeopatia este pe primul plan in a trata ceva
Pupici si mergi cu incredere la homeopat

Madi spune:
MRL, multumesc mult pentru raspuns. Problema la mine nu este ca nu am incredere in tratamentul homeopat. Si eu urmez un tratament homeopat de ceva timp si chiar are efect. Dar eu stiu ca homeopatia trateaza simptomele, nu diagnosticul si de aceea mi-era teama ca aceasta problema nu se poate rezolva, mai ales ca ma gandeam ca chlamydia reactioneaza doar la antibiotice foarte puternice. Sper sa ai dreptate si sa functioneze si la sotul meu.
Inca o data multumesc,
Madi
“Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”