sterilet: da sau nu?

sterilet: da sau nu? | Autor: serban

Link direct la acest mesaj

Salutare. Fetelor, vreau sa va intreb si eu ceva si anume din experienta voastra personala, este bine sau nu sa folosesc steriletul si care ar fi consecintele neplacute? Mie dr ginecolog mi-l recomanda cu caldura, insa am auzit tot soiul de chestii aiurea si vreau sa va intreb pe voi inainte de a purcede la fapte...Se zice ca ar putea da sterilitate sau ca trebuie purtat minim 5 ani?? Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat. Multumesc din suflet,

Roxy si Ingrid

Raspunsuri

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoled spune:

Ca si medicul tau iti recomand cu caldura steriletul.Eu il am de un a si jumatate,ma simt foarte bine si mi l-am pus la recomandarea moasei mele.Dn punctul meu de vedere este cea mai sigura metoda contraceptiva fara efecte secundare,asa cum au anticonceptionalele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

subscriu la ce a zis nicoled. eu il am de un an si e excelent. in plus efectele secundare sint mult mult mai mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anairda36 spune:

Adrienne ti-ai pus steriletul in tara sau aici? M-ar interesa si pe mine dupa ce nasc dar n-am ideea nici cum se numeste sau cat ar costa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

Serban, fara discutie STERILET-DA. EU am unul...Couper T 380, aprox 200.000 ROL +montat asta nush cat mai e
si BB Fulvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Si eu l-am folosit (si inca 10 ani), e ok.

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia spune:

Si eu mi-am pus sterilet de cateva luni, Mirena pe baza de progesteron. La inceput m-am speriat putin fiindca am sangerat pana l-a acceptat organismul dar acum este totul ok. Se zice ca dupa cateva luni nu mai ai nici menstra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iullia spune:

Anularea in mod artificial a menstrei, nu e prea indicata.
Organismul are totusi un proces de urmat.
Aparitia lipsei menstrei, implica simptomele menopauzei, ceea ce nu e foarte placut inainte de vreme.
Si toxinele alea trebuie eliminate.

In ceea ce priveste steriletul, parerile sunt impartite.
Nu am cunoscut pe nimeni multumit mai mult de 59%

Sunt sangerari care duc la ranirea in interior
Efectele sunt in timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

NU STERILET.
DE CE ? ASA. SI IN NICI UN CAZ FARA ANALIZE PREMERGATOARE CARE SA DUCA LA IDEEA CA POATE FI FOLOSIT SI FOLOSITOR.
PARERILE SINT 50%, ESTE SI PAREREA MEA. DAR DACA?
RANILE PE COL SINT CELE MAI NEPLACUTE SI CEL MAI GREU TRATABILE CHESTII, INAINTE DE ALTELE...
ASA CA ANTICONCEPTIONALE SAU PREZERVATIV ESTE CEL MAI OK LUCRU POSIBIL.
BA CHIAR, DACA MA MAI GINDESC, PENTRU FEMEI CEL MAI INDICAT ESTE PREZERVATIVUL - NU TE RANESTE, NU TE INGRASA, NU AI DEREGLARI HORMONALE, NU...MULTE.
GINDESTE-TE LA CORPUL TAU SI LA SANATATEA TA INAINTE DE ORICE SI NU LA PLACEREA ALTUIA.
IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

Fetelor, dupa 1 an si jumatate de purtat sterilet, am ramas insarcinata. Acum mai am putin si nasc cel de-al treilea copil, deoarece nu am putut renunta la sarcina. Am mai auzit si alte cazuri de acest fel, nu sunt unicat.Acum fiecare cum considera, eu nu sunt nici pro nici contra sterilet, am vrut doar sa informez. Bafta.

Mergi la inceput