menstruatie redusa cantitativ, dar dureri maaari!

menstruatie redusa cantitativ, dar dureri maaari! | Autor: marair

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor!Ma confrunt de aproape jumatate de an cu o problema, printre altele...Acea problema ar fi faptul ca mi s-a dereglat ciclul (imi vine la 25 de zile, la 32 de zile, haotic) si ca atunci cand vie este redus cantitativ si am niste dureri mari.Senzatia ar fi aceea ca vreau sa elimin ceva, dar ca sunt infundata la nivelul uterului, colului, nu stiu exact. dr. mi-a spus ca e o dereglare hormonala si iau un tratam homeopat, dar nu are rezultate, deocamdata (am daor o sapt de trat).Ce credeti ca am si cum sa remediez? Thanks!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

parerea mea este sa continui tratamentul pe care ti la dat dr!!! nu poti avea rezultate asa de repede dupa o saptamana, trebui urmat o anumita perioada!! nu ti-a spus dr act timp??? multa sanatate!!!

Lavinia: Sotie alintata si in curand (sper)......... !!!!!!!

poze :http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baicualina spune:

scumpa mea si eu aveam dureri de nu puteam sa stau in picioare de ameteala!si aveam si stari de voma...ce sa-ti spun..eram sub orice forma!
stiu ce-nseamna!

nu stiu de tratamente.....insa eu folosesc Caldo-plasturele termic
a scis si ziarul Libertatea despre asta

http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=147491

sanatate multa!
Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marair spune:

Multumesc mult fetelor!alina, mi-ai dat o veste mare!Ce inseamna domnule sa fii informat...O s cumpar si eu si pentru mine, si pentru sotul meu, care tot timpul se plange ca-i e frig la spate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baicualina spune:

cu placeremarair

de asta suntem aici!! si eu am fost ajutata la randul meu cu multe informatii!

sa ne spui cum e ....

Alina
mamica de Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loneanbianca spune:

Ar trebui sa mergi la endo sa iti faci niste dozari hormonale. Si eu am avut aceleasi simptome ca tine si aveam prolactina marita si chisturi la ovare. Initial am luat ce mi-a dat ginecologul cu endocrinoloaga si vreau sa iti spun ca m-am ingrasat de la DUPHASTON caci era pe baza de hormoni,iar BROMCRIPTINA nu am suportat-o. Apoi am inceput un tratament homeopat, am facut cam 4 luni dar am scapat de toate aceste probleme si totul s-a normalizat. Eu am mare incredere acum in tratamentele homeopate.Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marair spune:

Mai intai de toate "La multi 1 martie"!Sa fim sanatoase si sa fim inconjurate de multa dragoste si intelegere!
Cat despre dozri hormonale, am facut in septembrie, mi-a iesit progesteronul scazut si LH-ul la fel, dar d. ginec mi-a recomandat un dr. homeopat, care mi-a prescris un ttratam.Asa ca-l urmez!
Am o intrebare? Crezi ca are ceva daca in paralelel cu tratam homeopat beu ceai de:cretisoara, napraznic, mladite de zmeur?dr. homeopat mi-a zis ca nu am voie nimic care sa contina menta, dar am aflat si de alte restrictii.Bianca, ce restrictii ai impuse de dr. homeopat?

Mergi la inceput