ciclu intarziat - test de sarcina negativ.
aveti idee cat poate sa intarzie ciclul si din ce motive? de obicei imi vine la 30-35 de zile, acum au trecut deja 40 zile si inca nu mi-a venit.
testul de sarcina l-am facut acum trei zile, dar a iesit negativ.
?
Adriana
Raspunsuri
Florys spune:
Eu zic sa mai faci inca un test de sarcina miine.
Mult succes!
Florentina
"Sanatate ca-i mai buna decit toate!
Albumul:
"http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=48&cid=473
dori spune:
Am patit si eu luna trecuta sa imi vina ciclul dupa 45 zile. Nu stiu care a fost cauza, pentru ca nu am reusit sa ajung la medic. Dar mai bine mai faci un test de sarcina, cine stie ...
tinatache spune:
Hei, Adriana, poate in felul asta se rezolva si enigma ta cu "bb- da sau nu?" . Eu am avut si 45 de zile ciclu si tot nu eram gravida, dar s-a intamplat o sg data. Mai fa un test maine si sa ne dai de stire!
Cristina
Maadi spune:
Draga Adriana mie cand mi-a intarziat ciclul am facut testul de sarcina dupa 7 zile si a iesit negativ. L-am repetat dupa cateva zile si a iesit pozitiv (la doctor nu reusisem sa ajung fiindca dr. meu era plecat din tara).
Mai incerca un test si tine-ne la curent.
Succes!
Maadi
ralu spune:
Si eu zic sa mai faci un test! S-ar putea sa fie bebe. Si mie dupa 7 zile, dupa ce trebuia sa-mi vina ciclu, mi-a iesit testul pozitiv!
Multa sanatate!
Ralu-mamica Ioanei
n/a spune:
Adriana hai sa-ti spun ce mi s-a intimplat .
Cind am plecat vara trecuta in Romania mi-a intirziat doua luni. (cred ca de la avion mi s-a tras , glumesc iti dai seama)Deja incepeam sa am tot felul de pofte, sa fiu nervoasa sa ma comport de parca as fi fost insarcinata. Asteptam sa ajung in Montreal sa-mi fac testul si sa merg la doctorul meu.Dupa o saptamina de la sosirea mea aici surpriza, mi-a revenit normal ca si cum nimic nu s-ar fi intimplat.Testul nu l-am mai facut ca n-am avut timp si uite-asa nici acum nu stiu ce-a fost.
pa pa Amalia
gio spune:
Eu nu cred in aceste teeste de sarcina. Stiu o tipa care a facut doua, ambele negative, si era insarcinata in 2 luni! De aceea nici nu-mi fac teste, prefer sa merg la dr: costa la fel de mult cat doua teste si e mai sigur. Cat despre intarziere, tu stii mai bine daca s-ar putea sau nu sa fii insarcinata. Eu cand am ramas insarcinata am stiut dinainte de data menstruatiei, ma simteam complet diferit. Si aveam si motive sa cred ca s-a intamplat ceva. Bafta, si sa fie cum vrei tu!
Rodica spune:
Mi se-ntampla de doua ori pe an sa am ciclu intarziat (doua luni). In primavara trecuta am fost la ginecologie, mi-au facut injectii cu progesteron, si a fost ok. In ianuarie anul acesta, am facut 10 sedinte de acupunctura, (dupa primele 3sedinte a fost ok), iar acum vad ca rezultatele bune se mentin. A, sa stii ca doctorul e foarte bun si mi-a fost recomandat pe acest forum. De fapt l-am invitat si eu in lumea si-i place (n-are asa timp el....)
Sanatate, ca-i mai buna decat toate
Madalinuta spune:
Draga Rodica,
Ai putea sa-mi dai si mie adresa cabinetului unde ai facut acupunctura, eventual numele dr-lui? Am si eu probleme mari cu ciclu si am auzit ca acupunctura ar face minuni...
pupicei
madalina