Nou stil de viatza (87)
Initial creata de Delidana
Nou stil de viatza: www.desprecopii.com/forum/post.asp?method=TopicQuote&TOPIC_ID=68408&FORUM_ID=7" target="_blank">84, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68751&whichpage=1" target="_blank">85, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69261&whichpage=1" target="_blank">86
Albumul nostru
Au slabit anul trecut (2005): 
1. Cami - 15 kg
2. Crystina - 10 kg
3. Sigrid, Mariana - 9,5 kg
4. Delidana, Georgiana - 9 kg
5. Miag - 8 kg
6. Mephala, Eftimie, Georgiana, Tzuni - 6 kg
Concursul: "O talie mai subtire" se desfasoara in perioada 1 - 31 martie. Succes tuturor participantelor!
Podiumul:
1. Daria, - 12.4 kg
2. Eftimie - 7 kg
3. Cookie - 6.1 kg, Klaus - 5.8 kg
4. Sigrid, Mamicadulce - 4.5 kg
5. Tzuni - 3.6 kg
Clasamentul actualizat (luni, 28 februarie 2006):
Si listuta anului 2006:
"Categoria usoara"- 50 - 60 kg
Mik - 1,58 m : 52 kg____ 52.4 kg, 52 kg, 51.8 kg, 51.6 kg .....47 kg
Sabina - 1,61 m : 56 kg___ 55 kg, 54 kg......50 kg 
Ioana - 1,70 m : 57.5 kg___ 57.5 kg, 58 kg, 58.4 kg, 57.4 kg
......54 kg
Nora- 1.62 m : 58 kg ___ 58 kg ..... 55 kg
Roxana - 1,73 m : 59 kg___ 58.5 kg, 58 kg, 58.5 kg
......57 kg
Georgiana - 1,64 m : 59 kg___ 59 kg, 56 kg, 57 kg
......55 kg
Carolinah - 1,67 m : 60.6 kg___ 60.6 kg, 60.2 kg
..... 57 kg
Cami - 1,65 m : 62 kg___ 62 kg
......55 kg
Allain - 1,65 m : 63 kg___62 kg ......55 kg
Delidana - 1,72 m : 66 kg___ 65.5 kg, 66 kg
......64 kg
Tzuni - 1,78 m : 67 kg___ 66.6 kg, 66.4 kg, 63.4 kg
...... 60 kg
Silvana - 1,67 m : 68 kg___68 kg......59 kg
Cookie - 1,52 m : 68.5 kg___ 63.5 kg, 65.3 kg, 62.4 kg
......50 kg
Mihaela - 1,74 m : 69 kg___ 68.6 kg, 68.3 kg, 68.6 kg, 68.5 kg, 69.4 kg
......64 kg
Miag - 1,60 m : 70 kg___ 71.5 kg, 69.5 kg ......50 kg
"Categoria medie" - 70 kg
Puskin - 1,67 m : 70 kg___ 72 kg, 71 kg
......65 kg
Crystina - 1,60 m : 73.5 kg___ 73 kg, 72.5 kg, 71.5 kg, 70.5 kg, 71.5 kg
......55 kg
Mariana - 1,65 m : 74.5 kg___ 74.5 kg, 73.9 kg, 74 kg, 73.3 kg, 73.5 kg
......65 kg
Daria - 1,74 : 82 kg___ 77 kg, 76.5 kg, 75.5 kg, 75 kg, 73.700 kg, 73.8 kg, 70.6 kg
......60 kg Talie - 79 cm
"Categoria grea" - 80 -90 kg
Clara - 1,67 m : 85 kg___......60 kg
Eftimie - 1,70 m : 89 kg___ 88 kg, 87 kg, 85 kg, 84 kg, 83 kg, 82 kg
......80 kg
Mamicadulce - 1,77 m : 89kg___ 86.7 kg, 87.4 kg, 85.8 kg, 83 kg, 84.5 kg
......75 kg
Sigrid26 - 1,68 m : 93 kg___ 92 kg, 91.9 kg, 90.9 kg, 88 kg, 88.5 kg
......70 kg
Mentinere:
Klaus - 1.58 m: 42.2 kg (48 kg - 42.2 kg)
, Diana
, Mephala
si Alipiticot 
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Raspunsuri
Nora__ spune:
mamagiuliei......indulcitor??????.
...ce indulcitor?pai n-avem voie cu sare,cica si tu bagi dulce???Sau pui zaharina in orez??Ete la asta nu m-am gandit...dar e voie??
Nora
Comorile Norei
Eftimie C. spune:
Delia, multumesc de incurajare.nu stiu ce sa mai mananc.Mi-e frica sa nu incep sa pun kg la loc.
Claudia, pentru sotul tau un pupic dulce si
.E voie? ![]()
Tzuni, eu am pupat si "neburticile".Da' pentru tine special, scoate burta in fata ca vin cu pupicu ![]()
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
szivarvany spune:
Nora - indulcitor fara calorii eu folosesc in toate dietele in ceaiuri ... deci io zic ok. Insa sarea nu e voie ca retine apa in organism. Zic io ... De 3 zile am renuntat si la cafeluta ... am renuntat la toate, dar oleaca indulcitor ... trebuie ! ![]()
Delidana -
pentru noul capitol !
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
Klaus29 spune:
fetelor, da un pic de sare are voie la mancare??? ca eu ii dadui fara sare deloc si nu ii veni sa creada ![]()
Claudia si bebe Andrei (13martie2004)
http://community.webshots.com/user/klaus29100
si
NOUTATI 2006
http://community.webshots.com/album/547409738gamZWG
carolinah spune:
Klaus, daca sotul renunta la cele 10
beri pe zi, nici nu mai trebuie sa tina vreo dieta, cel putin pana ajunge pe la 110 Kg. Cred ca va scadea automat bine in greutate, mancand normal. Daca insa tine daneza, eu cred ca dupa ce o termina va pune multele kilograme date jos inapoi intr-o saptamana de baut bere.
lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)
roxana1974 spune:
Tzuniii!!! Musai sa-mi dai de veste cand vii in Cluj. In primavara asta inca mai locuiesc aproape de Music Pub! Chestia aia de care ziceai nu cumva e celebra "pita cu untura"? Oare ne lasa fetele sa mancam asa ceva? Pana una alta, tare ma tem ca Luni incasez si eu procusorul infierbantat! 
Tzuni spune:
roxana, e "pita cu untura SI ceapa"!!!!!!!!!!!!!!
mama-mama, da' buna mai era!
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
sigrid26 spune:
Buna fetele,
Am schimbat cantarul, merge ca uns , calculeaza tot :)
Fetele io sunt in continuare la disociat , azi si ieri am ales fructe si legume si m am tinut de treaba , sa vedem daca ating telul pana duminica.
Cami ma bucur ca te ai mobilizat , io sunt pe baricade aici , nu ma las .
Mia tu ce mai zici?mai da un semn pe yahoo cand esti libera , io am zis sa nu te deranjez de la munca, tot cu Atkins esti?
Delidana tu ce mai zici?Cum e cu sala?Merge treaba?
Mamaluigiulia pui indulcitor pe orez?e naspaaaaaaa oricum , sper ca o sa rezisti .
Delidana imi dai si mie duminica voie sa mananc si sa beau?Promit ca dau raportul sa mi iau purcelul.
fetele pup toata gasca
Mamica de printesa
de 4 anisori
justasmallkiss spune:
Buna seara dragelor.Intru si eu sa va scriu putin inainte sa merg la nani.
Tzuni,Roxana
...pita cu untura....nu stiu cum e cea "celebra" da' stiu ca si eu papam la bunica "paine de cuptor" prajita pe plita la soba,"frecata" cu usturoi si apoi unsa cu untura de pe carne(bunica prajeste carne,carnat si costitze si pune la borcan cu untura).Vaiiiiiiiiiiiiii ca buna mai era!!!

Delia daca ai inceput sa mergi la sala inseamna ca nu te mai doare spaticul,nu?Ma bucur ca ai scapat de dureri
Mamagiuliei,Nora succes in continuare cu dieta.3 zile de orez.Brrrrr!!!Va doresc sa rezistati!!!
Cami,succes si tie la slabit.Asteptam cat mai repede pozici cu "reconstructia".
Tzuni," io" nu te cred ca ai burtik.![]()
Carmen E,eu sunt sigura ca daca o sa ai grija ce mananci cum ai avut in ultimul timp,de ai tot dat cate un kg jos...vei slabi in continuare.Da-l incolo de cantar...ai sa vezi ca luni raportezi iar kg in minus.
Claudia,succes sotzului la daneza si tie la mentzinere.
Daria,te astept dupa "cartoful de aur" din nou la WW.
Doinitza,abia astept sa ne spui daca v-a aratat bebele comoara.Burtica ta imi spune ca Onitza vrea un fratzior
...dar cine stie?!?
Oana ce face,e bine?Va pupik pe amandoua.
Ruxandra,vine primavara?
Aici e anuntzata ninsoare maine.Mama ei de vreme!!!
Mik si la tine ninge?Offf,nu te-ai saturat de iarna?Eu n-o mai suport(n-am suportat-o niciodata).Sunt o mareeee friguroasa.Am fost azi cu o amica prin magazine si am vrut si eu sa incerc o bluzitza.Si-a facut cruce saraca femeie cand a vazut cate dau jos de pe mine.![]()
Carolina,n-am gasit nimic deosebit.Pana la urma i-am luat un pantalonas galben(am vrut portocaliu dar n-am agsit),o bluzitza galbena si o pelerina care are gluga cu un cap de ratza.Asa ca picea va fi o ratzusca la serbare.
Cristinutza tu ce mai faci iubita?Ma bucur ca Lilly e bine si nu mai raceste.Eu am fost ieri cu Delia la doctor pt ca de 2 saptamani tuseste si cu tot cu sirop nu ii trecea.In plus cred ca a tras si curent la ochisori pt ca dimineatza se trezea cu ei lipitzi.Am primit picaturi si alt sirop de tuse si acum e si ea mai bine.
Doctorul mi.a zis sa nu ma stept sa fie prea sanatoasa pana nu trece frigul,pt ca abia a inceput gradi si pana se obisnuieste tot cu muculetzi,tuse...sau eu mai stiu ce o sa o tina.
Mia si eu am vazut pozele si iti spun ca esti o frumoasa.
Carmen,vineri e serbarea.O sa incerc sa ii fac poze,daca o sa o prind pe d-soara vijelie.
Tu cum esti?Bine?S-au diminuat starile de greatza?Iustin ce mai face?Cand ii mai faci pozici sa-l vedem pe frumusel?
Noi progresam cu unele chestii si mami e f fericita
Nu mai primeste "suzi"...e deja mare pt asa ceva si trebuia odata si odata sa o dezobisnuiesc,asa ca am inceput de ieri si vad ca se comporta bine.
Am scapat si de laptele praf.Am incercat de multe ori sa o dau pe lapte normal dar fara nici un succes...acum de cateva zile vad ca il accepta si pe cel normal.
Mai avem de muncit cu pampersul pt ca nu vrea nicicum sa stea pe olitza sau Wc,dar nu ne lasam![]()
Pupici tie,la burtica si piticului dulce.
Cookie,de 3 ori pe saptamana la sala?Bravo.Ai sa vezi ca in timp se duc straturile de grasime si apar muschiuletzii.
Georgiana,succes si tie in continuare la slabit.
Sigrid,mamicadulce,unde sunteti?
oLo,sanatate multa.Si eu vreau primavaraaaaaaa...daca stau sam a gandesc...mai bine vara![]()
Zuzi,iau vitamine.Am inceput sa iau multivit si calciu cu vit C.Sper si eu sa nu mai racesc...cu toate ca m-am obisnuit deja
Tu,burtica...sunteti bine?
Ai facut pregatiri pt bebelina?Eu m-am nascut la 7 luni...si stiind-o pe fii-mea f energica la mine in burtik am zis ca poate se grabeste si ea...asa ca la 7 luni aveam tot pregatit pt ea.De la hainutze,pana la patutz,lenjerie,sterilizator,vanitza...tooot tooot...si smechera nu s-a grabit chiar deloc...chiar a intarziat 3 zile spre disperarea mea.
Va pup pe amandoua,dulce dulce.
Mamamariana,nah ca am mai invatzat si eu ceva....ca de smantana din cocos chiar nu am mai auzit...
Ti-ai revenit,iti e mai bine?Sanatate multa!!!
E 11 deja ceasul....mai dau meniul si fug la nani.
MD:paine-3 pct
sunca-1pct
mustar-0 pct
P:mazare- 3 pct
ardei,ceapa,pasta de tomate-0 pct
ulei-1,5 pct
faina-0 lingura-0,5 pct
paine-4 pct
paine 4,5 pct
pateu-2 pct
nutella-1 pct
Mi-am depasit azi punctele bine de tot....dar sper sa recuperez maine.
Sunt inainte de rusi si am o foameeeee!!!
Gata...am fugit la nani,pup pe toata lumea!!!
IOANA

la
.