Euroclinic

Euroclinic | Autor: Miramar

Link direct la acest mesaj

Fetelor, este cineva pe acest forum care are probleme in a concepe un bb si care merge la Euroclinic? Eu sunt fericita posesoare a unei asigurari full plan platita de angajatorii mei asa incat m-am hotarat sa o folosesc si in acest sens. Momentan merg la dr. Denisa Protopopescu dar nu sunt nici extraordinar de multumita de ea, iar dupa ce am deschis un subiect pe aceasta tema si am inceput sa citesc opiniile voastre, foste sau actuale paciente incep sa ma gandesc sa ma duc si in alta parte. Avand in vedere ca am aceasta asigurare, mi-am zis sa profit de ea. M-am gandit ca poate exista si altele pe forum care merg acolo - puteti sa-mi recomandati vreun doctor bun la ei la care sa merg?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Sunt aceeasi cu cei ce au spitalul privat?
Spitalul ala in care poti sa nasti cu orice medic , cu care "te duci tu"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Da, despre ei este vorba - Interamerican este compania de asigurari si Euroclinic este spitalul privat. Nu stiu, dar nici nu cred ca se poate merge cu doctorul tau dupa tine - habar n-am, o sa intreb.

Mergi la inceput

Da, despre ei este vorba - Interamerican este compania de asigurari si Euroclinic este spitalul privat. Nu stiu, dar nici nu cred ca se poate merge cu doctorul tau dupa tine - habar n-am, o sa intreb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Miramar, se poate veni cu dr-ul tau, cu conditia ca acesta sa aiba contract de colaborare cu spitalul Euroclinic. Spre ex. daca tu vrei sa ramai la Denisa Protopopescu (sau la alt dr.) ea trebuie sa-si faca un contract de colaborare cu Euroclinic (in general dr-ii doresc, pentru ca este ff avantajos pentru ei, sunt foarte bine platiti). Iti dau cateva nume de dr-i buni care au deja contract cu ei, de ex. dr-ul Vladareanu (Elias), dr. Herghelegiu, dr. Peltecu. etc.

Au si dr-i angajati cu contract permanent, eu o stiu pe ginecoloaga Emel Nuraltay, este o draguta si din cate stiu este si competenta.

Inca ceva, din cate am auzit Euroclinic nu fac contract chiar cu ORICE dr., adica exista niste criterii profesionale pe baza carora medicii sunt selectionati. Dar in principiu, nu vei avea probleme in a-ti alege un medic (al tau sau al spitalului).

Eu zic sa suni la call-center din Interamerican si sa discuti cu ei conditiile pe care ti le ofera pachetul tau de asigurare si sa clarifici problema medicului la care vei vrea sa mergi. Ei iti vor spune mai multe.

Succes!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

care este leatura dintre interamerican si euroclinic?vreau si eu acolo...

Mergi la inceput

Pai e simplu: pentru a beneficia de anumite servicii gratuite la Euroclinic, trebuie sa iti faci o asigurare de sanatate cu societatea de asigurari Interamerican (exclusiv!) Sunt mai multe variante de pachete (functie si de buget)

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

gabriela - exista 2 variante - Basic plan (costa 361 euro/an) si full plan (722euro/an) - preturi pentru mine la 30 ani, se calculeaza in functie de varsta. Se poate plati trimestrial sau anual (nu mai tin minte dar s-ar putea sa se poata plati chiar si lunar). Pentru basic paln sunt acoperite servicii medicale cu o limita maxima dde 25.000 euro pe an iar pentru full plann - 100.000 euro/an

Daca vrei mai multe detalii intra la www.medisystem.ro

Daca te hotarasti - poti suna acolo si-ti trimit ei un consultant sau pot sa-ti dau eu nr. pentru consultantii ce au venit la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

mersi mult.mi-ar place sa nasc acolo(sunt aspiranta)si am auzit preturile.nu m-au speriat de tot dar daca se poate sa fac o asigurare care sa acopere toate astea o fac.care sunt conditiile?sau mai bine spus care sunt beneficiile?

Mergi la inceput

gabriela, nu cred ca asigurarea iti va acoperi costul nasterii, din cate am citit, nasterile nu intra in pachetul de servicii gratuite...cel mult poate vei beneficia de o reducere. daca afli mai multe spune-ne si noua.

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Gabriela, Amely are dreptate, nasterile nu sunt acoperite de asigurare (de altfel din cate stiu majoritatea asig. medicale din lume nu acopera nasterile) iar preturile pentru nasteri nu sunt chiar asa mici - pentru o nastere pretul este 1600 euro + 400 euro preturl spitalizarii (pentru ca absolut tot ce e legat de nastere deci inclusiv spitalizare, desi spitalizarea pentru alte operatii este acoperita de asigurare, pt. nastere nu este).

In ce privesc beneficiile - ti-am dat acel site www.medisystem.ro
Daca intri acolo la Euro clinic - iti dau absolut toate detaliile

Mergi la inceput