Produsele de par profesionale-merita banii?

Produsele de par profesionale-merita banii? | Autor: andram

Link direct la acest mesaj

Ma tot bate gandu' sa incerc produsele profesioanale pentru par; m-am saturat de parul meu: subtire si lipsit de volum pentru ca se ingrasa foarte repede; la doua zile dupa spalare arata jalnic.
Am intrebat la un salon cat este un tub de spuma de la L'Oreal (si nu era cantitate mare): 550.000.Ok, nu e o suma exagerata daca are rezultate intr-adevar. Si cum nu-mi vine sa dau banii asa usor, fara garantii, va cer parerea: cele care au folosit asemenea produse, si din alte game profesionale, ce imi pot spune? Merita sau nu? Ma intereseaza in principal spuma pentru par si samponul. Alte produse nu prea folosesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

imi plac produsele profesionale, efectul chiar tine mai mult decat la celelalte produse DAAAR spuma de par profesionala este prea dura. folosita in mod regulat poate distruge parul, adica parul se usuca mai tare, devine mai aspru, greu de pieptanat...ai grija, altminteri si eu sunt fan...insa de la "profesionale" mi-as cmpara sampon si mi-am cumparat un ser care ajuta tocmai la descalcitul parului...spuma nu am cumparat insa cunosc foarte bine diferenta.
Totusi, daca vrei neaparat, ia spuma si ingrijeste-ti parul, punand o masca hranitoare si regeneranta inainte de fiecare spalare si atunci efectul nociv al unei spume prea dure se poate diminua...

Serbanica talharica

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Merita.pe deplin.Si eu am un par dificil: firul subtire ,fara volum,asppru.Folosesc de cateva luni produsele prof KERASTASE samponul ptr volum, balsam si masca trat ptr volum.a...si mi-am cumparat si spuma,dar e aproape intreg tubul.Roxana are dreptate spuma e f dura,da volum ce-i drept, dar usuca groaznic parul si dupa 2 ore arata groaznic, nu are nici o forma parul, zici ca-i matura.F nasol.Masca e f buna.Eu aplic masca la rad parului , si balsamul de la jumatatea firului de par spre capete masand scalpul si intreg firul de par 5 min.Apoi stau cu capul acoperit 15 min, dupa care ma clatesc cu apa calduta(nu fierbinte, ca iti face parul moale)ff bine.Incearca de asemenea sa nu-ti speli parul la 2 zile.Spala-l la 3 zile macar, si preferabil dim. inainte sa pleci la servici,scoala, nicidecum seara inainte de culcare. Cam asta e,eu una sunt f multumita, mai putin de spuma.

nikole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Da, merita! Eu le folosesc pe cele de la Wella.

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Mie mi-au uscat fff rau parul asa ca am renuntat!

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andram spune:

Ei, multzam de raspunsuri!
credeam ca nu-mi mai raspunde nimeni :(
am inteles: spuma nu merita! good to know!
o sa incerc samponul probabil. Bine ca nu m-am apucat sa dau banii, pt ca exact spuma era tinta.
O sa incerc spalarea parului dimineata dar cand se mai incalzeste afara, sa nu risc vreo meningita.

mercic pentru sfaturi.
[vampa

Mergi la inceput