candida

candida | Autor: andreeamaria83

Link direct la acest mesaj

Am si eu cateva probleme, daca ma poate lamuri cineva.In urma cu un an m-am operat de bartholinita bilaterala, dupa 4 incizii.Dupa operatie nimic nu a mai fost la fel,am avut dureri la actul sexual si in plus mi-a mai aparut si candida.Am 23 si sunt foarte dezamagita in primul rand de medici pentru ca nimeni nu mi-a spus ca antibioticele pe care le-am luat pentru bartholinita(oricum nu mi-au folosit pentru ca tot m-am operat) pot favoriza candida.Cand m-am dus la control nu mi-a luat nici o secretie decat mi-a zis ca am candida si sa iau ovule, dar sincer am luat nu mai stiu cate si nimic.Chiar s-a vindecat cineva de candidoza? Eu sunt din Alexandria si aici sunt vreo 7 ginecologi si am fost la 4 dar toti mi s-au parut dezinteresati.Pe care mi-l recomanzi?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

eu una nu m-am vindecat nici dupa multe ovule.imi tot reapare si cred ca nici nu este vindecabila!e cam nasol intr-adevar!

http://photos.yahoo.com/selfguide1
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10726;128/st/20050422/n/Matei/dt/7/k/ac60/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmag spune:

Nu mancati nimic care contzine dorjdie de bere (drojdie, bere, complexul de vitamine B natural) - favorizeaza si intretzine dezvoltarea candidei.
Exista niste tablete efervescente BIOCLIN Multi-Gyn, pentru igiena vaginala, sunt excelente - trebuie cumparat si irigatorul.
Eu am facut o cura cu suplimente nutritzionale cu usturoi concentrat de la Nutrilite si la ultimul test nu a aparut candida.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

quote:
Initial creeata de andreeamaria83

Am si eu cateva probleme, daca ma poate lamuri cineva.In urma cu un an m-am operat de bartholinita bilaterala, dupa 4 incizii.Dupa operatie nimic nu a mai fost la fel,am avut dureri la actul sexual si in plus mi-a mai aparut si candida.Am 23 si sunt foarte dezamagita in primul rand de medici pentru ca nimeni nu mi-a spus ca antibioticele pe care le-am luat pentru bartholinita(oricum nu mi-au folosit pentru ca tot m-am operat) pot favoriza candida.Cand m-am dus la control nu mi-a luat nici o secretie decat mi-a zis ca am candida si sa iau ovule, dar sincer am luat nu mai stiu cate si nimic.Chiar s-a vindecat cineva de candidoza? Eu sunt din Alexandria si aici sunt vreo 7 ginecologi si am fost la 4 dar toti mi s-au parut dezinteresati.Pe care mi-l recomanzi?

Pai, nu te vindeci numai cu ovule! Incearca diflucan pastile+ovule, e scump dar merita! Iar sotului, ii dai tot diflucan si pimafucin crema. Nu aveti voie contact sexual in perioada tratamentului si incercati sa purtati lenjerie de bumbac. Bafta si succese! Ah, dozele de diflucan trebuiesc prescise de medicul curant.

Mergi la inceput