Aspirante peste 30 de ani - cap.4

totul despre ...
Behind every love is a great story
Luli
Raspunsuri

Dacicica spune:
Buna fetelor.Nu am mai intrat de ceva timp pt ca am vrut sa
uit pt moment de subiectul .
Am facut si eu prima IAS....primul esec.Asta e.
Nu stiu daca e bine sau nu, dar am zis ca luna asta fac pauza si trec pe naturiste.Nici eu nu mai stiu pe ce sa trec.

Avalon spune:
Nu trebuie sa disperi, Dacicica! Nu reusesc intodeauna din prima IAS-urile... La mine a fost tare ciudat, in incercarile dinainte de IAS am fost mult mai suparata de esec decat atunci cand am inceput sa fac IAS... nu stiu de ce sunt eu tocmai pe dos decat toata lumea... normal ar fi fost sa-mi pun sperante mai mari... dar adevarul este ca procentul de reusita in cazul IAS nu este cu mult mai mare decat incarcarile 'naturale... Oricum, eu iti doresc sa gasesti putere de a merge mai departe, fie pe calea IAS-urilor, fie pe calea naturistelor, si de ce nu combinandu-le?
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

IULIABRAILA spune:
gata, am ajuns si aici.
dacicica, nu dispera, este si pentru tine bb-ul care trebuie. nu dispera
crinut, cum vrei tu mama, da sa ai grija sa nu muste...stii tu ce
LIANO, iar m-ai dat gata. si intr-adevar intrebarea este buna, p'aia cu mineru' o ai la job? (sotu stie de ea?)
asi , nu mi-ai zis la ce doctor sa merg la buc
eu am cumparat "vietatile" moarte de la un magazin de cadouri d'alea chinezesti(adica sotu de Sf. Valentin) - vinzatoarea a ramas traznita la 3 chestii odata de ziua cu pupaturi, floricici si perinute rosii(doamne, de unde aia cu pernutele rosii?)
luli, BRAVO PT CAPITOL. deja era super greu sa dai de subjectul favorit
avalon si pentru tine este un bb mic si dragut in univers, care vine la tine cu siguranta, ai sa vezi, numai nu dispera
pt toata lumea, daca am mai uitat, zile bune
IULIA
pentru azi : "si zicea cu zapada.....da si cu apa"

adela achim spune:
Buna fetele!
Dacicica imi pare tare rau pentru nereusita ta!Trebuie doar sa nu disperi si sa crezi in continuare la sansa ta Eu vreau sa te rog sa iti activezi PM pentru a te intreba cate ceva!
VA pe toate

Liana30 spune:
Dacicica imi pare sincer rau...hai capu sus si inainteeee..stiu ca poti..
luli sttttt si iti zisai sa nu spui
nu mama o am acasa ca io nu lucrez..
"Nimic nu-i imposibil!"

Anamadalina spune:
31 si doua zile inseamna peste 30, nu???? NU????? mama ei de viata!!!
Deci si eu sunt aici...
Dacicica, imi pare tare rau de tine, dar cum zic si fetele, fruntea sus, noi toate trebuie sa stam cu fruntea sus si sa privim inainte, altfel ne impiedicam, uite, uuuuuuuufffffffffffffff data viitoare sigur va fi bine, sa vezi de nu!
Fetelor, sa nu radeti de mine, ce inseamna exact IAS? Este inseminare?
Aici o sa ne zicem toate alea de bine si de rau, nu? Numai noi, astea de suntem infloritoare la foarte putin peste 30 si muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuult prea departe de 40, nu? .
Sa fie intr-un ceas bun si sa reusim toate sa scriem anul acesta un subiect "Viitoare mamici, foste aspirante peste 30 de ani- ne simtim de 20" s5 a-65 3a "mamici de peste 30 ani, fericite si infloritoare"
Maduta
"Nu exista inaltimi de neatins, numai aripi prea scurte"

asi spune:
Iulia imi pare rau dar sunt atat de multi si nu stiu la care sa iti zic sa mergi.
Sper sa il gasesti pe cel care sa te ajute sa fii .
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

cami30 spune:
AMR 7 luni.
Am primit cadou de la soacra-mea (farmacista) niste teste de ovulatie. Saraca nu stiu ce sa-mi faca sa ma scoata din depresie.
Sincer nici nu-mi mai pasa. Imi voi iubi nepotzica, imi voi iubi sotzul si imi voi vedea de viata. Nu pot sa las chestia asta sa-mi controleze viata si fericirea.
Fetelor va pup pe toate si iubiti-va mult!!!
cami

asi spune:
Cami ce-i cu AMR-ul asta?
Foloseste testele ale si vei vedea ca vine bebe!
Eu am fost la doctor.Cred ca din cauza tratamentului cu bu am scapat de ovare micropolichistiec.Am ovare cu aspect normal acum!
Cred ca luna viitoare fac laparo.Apoi om mai vedea.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

gabi68 spune:
Buna fetele!
La mine nimic nou,va astept pe voi cu vesti bune!
Pupici
Gabi
http://fotos.web.de/gabi-freundlieb/Gabi