Am facut doua sedinte de cate 6 minute la solar, la varianta verticala (dush am inteles ca-i zice). Din pacate m-a durut capul, dupa fiecare sedinta, desi mi-am pus ochelarii de protectie.
Vi s-a mai intamplat asa ceva? Voi ce parere aveti despre solar?
Cristina.
Din punctul meu de vedere este o metoda mai rapida spre cancerul de piele. In Occident nu se mai practica de mult. Pentru un bronz artificial se practica metode noi.
Dar fiecare cu parerile lui.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
Buna,la prima parte a intrebarii nu stiu sa raspund.despre solar,eu intru o data pe saptamina cite 20 min.Insa opresc lampa pentru fata pentru ca am inca masca de la sarcina si mi-e teama sa nu se accentueze.Si folosesc solarul de 4 ani,cit am fost gravida si citeva luni dupa ,s-a prafuit in baie.De 1 an insa am reinceput ,ce-i drept n-am avut niciodata dureri de cap de la el.
si eu ma duc la solar dar nu m-a durut capul niciodata...stau cate 10 minute de doua ori pe saptamana,cateodata de 3 ori...nu inteleg de ce pe tine te doare...nu poti sa intebi expertii de pe acolo?...ei ar trebui sa stie si sa te sfatuiasca..
apropo de ochelari...eu nu port , imi e frica ca ies cu dungi de acolo pe la ochi..stiu ca nu e bine
Cristina merg si eu o data pe saptamina la solarul vertical, si ma bronzez cite 7-8 minute. Dar nu am avut nimic niciodata. Daca totusi ai dureri de cap si esti sigura ca e din cauza solarului cred ca e mai bine sa intrerupi sedintele. S-ar putea sa fie o reactie alergica.