aparat fitness pt acasa

aparat fitness pt acasa | Autor: ariciu

Link direct la acest mesaj

Fetelor, m-am decis sa-mi iau un aparat de fitness pt acasa pt ca la sala nu am timp sa ma duc. Am slabit atita cat am avut nevoie dar pielea de pe mine nu mai este la fel de ferma ca inainte de nastere, plus ca am ramas cu niste vergeturi albe de toata frumusetea!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariciu spune:

Intrebarea mea este ca nu stiu ce sa iau: o bicileta sau un stepper? Vreau ceva sa-mi faca picioarele mai elastice si funduletul, dar si abdomenul mai plat ca desi am slabit am ramas cu o burtica!
Astept pareri de la cele care au astfel de aparate si cam cat trebuie sa "muncesc" zilnic??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Eu ti-as recomanda o banda de alergare mecanica. Bicicleta am avut dar nu am observat rezultate spectaculoase, stepper n-am avut dar cum nu ma amuza sa urc 9 etaje pe jos cand nu merge liftul...il ocolesc de departe si la sala!

Banda mecanica o foloseam cam 1/2 ora pe zi si infasuram pulpele cu folie alimentara..si cu rezultate.

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Eu am bicicleta si e ok.Am slabit cu ea 15 kg si am am scapat si de 3 sferturi din celulita.Eu am facut cam o ora pe zi si se cunoaste.de vergeturi nu prea ai cum sa scapi cu nici un aparat.Cel putin asa stiu eu.Poti sa faci abdomene si in timp ce faci bicicleta poti face si mici exercitii cu gantere de 1 kg.tot ce ti-am scris aici am facut eu si a fost ok.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Eu mi-as lua stepper, petru ca lucreaza mai multe grupe de muschi.
Si la sala preferam stepperul - ma rog, eu nu prea am de ce sa slabesc, dar am vazut o tipa care era mai grasuta si la care chiar a dat rezultate.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Eu am avut o bicicleta eliptica.Insa am facut o perioada apoi a devenit un bun cuier de haine..ca mi-era lene.Iti lucra toti muschii,dar trebuie sa te ti de treabaSi banda e buna,insa de alergat poti sa alergi si-n parc.
Eu astept sa vina caldura sa ies la alergat,la tenis si as vrea sa-mi iau role.
Ce sa zic..eu sunt mai comoda,daca s-ar inventa un aparat care sa-mi lucreze el toti muschii,io doar sa stau,tare bine ar fi(bine din cate stiu eu exista asa ceva,dar in saloane de lux)
Si bea multa apa si foloseste lotiuni bune pt fermitatea pielii.
pupici si bafta.

POZE

Mergi la inceput