Ati cumparat chestii de pe Ebay???

Ati cumparat chestii de pe Ebay??? | Autor: inaioana

Link direct la acest mesaj

Ati facut cumparaturi de pe Ebay? Eu m-am uitat pe acolo azi si am descoperit multe cosmeticale care mi-ar placea la preturi (cu tot cu shipping) muuult mai mici decat as putea gasi aici. Am mai gasit de semenea chestii pentru bebe care mi-ar placea dar nu stiu prea multe despre sistemul lor si mi-e teama sa ma "arunc" in cumparaturi inainte de a ma consulta cu cineva care a facut-o.
Deci: ati cumparat de acolo? Cum a decurs totul?

Ioana 26 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Sotul meu a cumparat o camera foto, bine, stia modelul de dinainte, totul a fost ok, a platit cu card de credit si l-a primit prin posta, a mai platit si taxele postale, vreo 500.000 ROL. Fiind o experienta reusita, ne gandim sa mai cumparam, in cazul in care gasim ceva si ne dorim foarte mult...

Serbanica talharica

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

da,eu am mai cumparat cate ceva,chestii marunte si a fost totul ok.In special carti in engleza la preturi,inclusiv transportul,cam jumate din cat costa o carte noua la librarie.Pana acum nu mi s-a intamplat iau tzeapa cu descrierea produsului si oricum,inainte sa comand ma uit si la comentariile despre respectivul vanzator.Daca nu-mi place,mai caut ca are balta peste
I-am luat lui fi-meu un set mare de lego(folosit) sa-i completez colectia,un tren cu magnet pe sine superb,nou,cadou de Craciun,Sotzul meu a luat pentru computer cate ceva si au venit sigilate si cu factura pt garantie.
Cand nu am nik de facut ma mai uit pe ebay si mai vad chestii interesante..acum vreau sa-i iau roller lui fi-meu,daca gasesc ceva fain..
Ce am mai vazut dragut dar nu stiu daca sa risc,sunt niste rochii de ocazie superbe care costa in magazin sute de euro si pe ebay(shop) as putea-o lua cu max 80.Am o nunta in mai si de una din rochii...m-am indragostit.Haine n-am mai luat de pe ebay,nici de la privat nici de la firme.Voi ce experiente aveti?

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Ancutza, si eu am avut experiente bune cu e-baye-ul. Eu mai mult am vindut, decat am cumparat. Dar i-am luat Biancai de ex Matschhose si au fost noi.............cu transp cu tot am dat pina in 9 euro si in H&M , care e relativ ieftin, erau 20:-(

Eu mi-am luat baterie pt mobil si a fost noua si cu termen de garantie...........si am mai luat cite ceva, dar nu multe. Cum am zis, mai mult am vindut eu (2 costume de-ale mele, sau chiar 3........aproape noi......si de pe la Bianca cite ceva......insa, in stare f. buna, numai ca-i ramasesera mici)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Inaionana,la care Ebay te referi? La ebay America,adica Ebay.com? sau la altul,ca aproape toate tarile au Ebay, chiar si ROmania a avut pentru cateva luni dar din cauza "seriozitatii" utilizatorilor s-a prabusit foarte rapid. Cei de la Ebay au zis ca nu mai intentioneaza sa faca asa ceva in Romania. Poti folosi desigur Ebay Germania, www.ebay.de care e extrem de dezvoltat,gasesti ORICE, DAR: trebuie sa intrebi vanzatorul inainte sa cumperi daca trimite spre ROmania. In mod normal daca platesti via Paypal ei iti trimit si in ROmania. Taxele postale insa sunt destul de maricele.

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Buna, eu am gasit pe net pe cineva care se ocupa de astefel de tranzactii, am inteles din mesajul lui ca eu aleg produsul, probabil ca el liciteaza si il aduce si in tara, trimite pachetele o data pe saptamana in tara. Comisionul nu mai tin minte cat era parca procent din suma si trebuia sa ii dai inainte 20% din suma ca sa fie sigur ca nu te razgandesti. Eu varianta asta as vrea sa o incerc, nu am prea mult timp liber si nici nu am card pentru astfel de tranzactii. Daca te intereseaza caut si iti trimit adresa.

Lauraa, chiar asa... eu chiar n-am citit nimic in privinta asta??? caut pe net, dar poate ai chiar tu articolul, pentru ca eu chiar astept ziua cand ebay va veni la noi, cu produse si preturi de la ei...

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Va multumesc mult pentru raspunsuri!

Lauraa, ma refeream la ebay.com pentru ca numai de asta stiam; oricum mi-e imposibil sa ma uit pe cel german pentru ca nu inteleg o iota
Am vazut ca se specifica unde trimit, adica doar in US, US+Canada, etc sau "worldwide". Daca selectez unul cu "worldwide" oare trebuie sa il mai intreb in mod special daca trimite si in Ro?
Si care e modalitatea de cumparare..licitez acolo cat cred eu sau ...cum exact procedez?

Cristina, eu credeam ca se plateste cu card normal. Nu?!?
Ma intereseaza ce mi-ai spus despre tipul ala dar, tu esti sigura ca e ceva serios?

Ioana 26 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Cand cumparati de pe ebay, uitati-va si la feed-back-ul vanzatorului; sotul meu a cumparat un modem de cablu, l-a platit si tipul nu l-a trimis. Oricum erau 20 de dolari, nu mare lucru, dar totusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

buna

eu n am cumparat(desi ma mananca gherutele)dar sotul meu a cumparat mai multe chestii (piese pt.masina,un costum de motocicleta etc.)si a fost multumit ,plus c a facut economii mari.chestia e sa castigi tu licitatia,deci tre sa fii pe faza pt.ca cineva poate pune dinainte o suma mai mare si ti sufla produsul.cel mai bine pui suma pana la care vrei sa mergi si supraveghezi ultimele minute si mai licitezi pe ultima suta de metri ,e f.palpitant
succes

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Eu am cumparat de pe e-bay vreo 3-4 lucruri marunte(cintar de bebe,chestionarele pt scoala de soferi,baterie camera foto) si am fost multumita dar as vrea sa vind,cred ca saptamina asta fac poze si-mi incerc norocul de comercianta .
Dintre cele care vind,ce experiente aveti,ce indicatii imi dati?

Helbi,mie nu-mi plac matchhose-le de la H&M si C&A,mi se par subtiri si captusiti cu un material de calitate proasta,chiar sapt trecuta am vazut in C&A redusi la 5 euro.Cei mai buni mi se par cei de la Tchibo.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

20% din ce comand... nu mi se pare mult sigur ca voi face o proba... ma dau in vant dupa tot felul de chestii pentru fetite si mi se par atat de scumpe. Dupa prima tranzactie probabil ca ma voi hatara. Deocamdata nu am timp sa ma uit si nici bani cateva luni.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput