afrodisiac natural
as dorii sa-mi recomandati un afrodisiac natural.sint un barbat de30 de ani si am probleme cu erectia.multlmesc
Raspunsuri
livia spune:
Pentru “trezirea” apetitului sexual se poate folosi cu incredere schinduful (Trigonela foenum-graecum). Principiile active pe care le contin semintele plantei trezesc senzualitatea, amplifica erotismul, stimuleaza trairile si realizarea actelor sexuale. in plus, este o sursa bogata in vitamina PP. Medicina populara foloseste aceasta planta pentru stimularea metabolismului, stimularea sistemului nervos central si neuromuscular, stimularea functiei sexuale. Metode de tratament: - Se face infuzie din o lingurita de pulbere de seminte la o cana de apa in clocot - se lasa 10-15 minute la infuzat, se strecoara, se indulceste cu miere si se bea calduta. - Se pregateste un decoct din o lingurita de seminte macinate la o cana cu apa rece - se lasa 5-6 ore, se fierbe apoi 5-6 minute la foc domol, se strecoara si se indulceste cu miere. Se bea in cursul zilei, cu inghitituri mici. Dupa maximum 2-3 zile, apetitul sexual revine la normal (bineinteles, atunci tratamentul va fi intrerupt!).
SUCCES!!!
livia spune:
Este mai bun pt.probleme(afectiuni,boli)ale aparatului genital,si mai putin pt.ce-ti doresti!!!
livia spune:
Am mai descoperit ceva interesant:
medicamentul ICAN-mai puternic decat ginseng-ul.Remediu puternic pt.ridicarea imunitatii si tonifierea organismului.Franeaza imbatranirea organismului,inhiba afectiunile canceroase,ulcerele,are act.antiinflamatoare(pt.prostatite),calmeaza si inlatura durerea,tonifica rinichii,intensifica considerabil functia organelor genitale-marind potenta.Se face trat.concomitent cu o cura de Zn.
Sper sa fie de folos!!!
piatra lunii spune:
Vinurile medicinale
Mai putin mediatizate decat tincturile si uleiurile din plante, vinurile medicinale sunt elixiruri decantate din laboratorul naturii, cu efecte benefice asupra sanatatii si a starii noastre de spirit. Cu o conditie: sa nu fie confundate cu vinul de masa. Ele au o prescriptie stricta, la fel ca orice medicament
Vin de marar
Ingrediente: 50 g seminte marar, 20 g seminte anason, 1 l vin rosu, 100 g zahar, 25 ml rachiu.
Mod de preparare: Se pun toate ingredientele intr-un vas curat. Se lasa la macerat 10 zile, la loc ferit de lumina. Se filtreaza si se imbuteliaza.
Mod de administrare: cate 50 ml, de trei ori pe zi, inainte de mese.
Proprietati: aperitiv, carminativ, galactogen, stomahic.
Recomandari: aerofagie, astm, tulburari nervoase.
Excelent pentru impotenta: cate 25 ml inainte de culcare.
Vin de menta
Ingrediente: 500 ml infuzie de menta (25 g menta uscata se infuzeaza timp de 15 minute), 500 ml vin alb, 20 g miere de albine.
Mod de preparare: Se amesteca toate ingredientele, se lasa la macerat minimum 40 de zile, apoi se filtreaza.
Mod de administrare: cate 50 ml, de trei ori pe zi, inainte de mese.
Proprietati: afrodisiac, bactericid, calmant, colagog, sedativ, stomahic, vermifug.
Recomandari: nervozitate, palpitatii, tulburari digestive, paraziti intestinali, tulburari nervoase.
Recomandari si conditii obligatorii:
Se utilizeaza numai vase curate, sterilizate cu abur sau apa fiarta, timp de cel putin 30 de minute, de cate trei ori. Nu se folosesc vase metalice, in special cele de aluminiu.
Se folosesc doar ingrediente pentru care nu au fost utilizate insecticide sau ierbicide.
Se utilizeaza plante proaspat spalate. In cazul plantelor uscate, se folosesc doar cele care nu au fost uscate la soare. Nu se vor folosi plante de pe marginea drumului sau de la vanzatorii ambulanti. Este periculos.
Vinul se pastreaza in sticle inchise, la temperatura camerei.
Se consuma incet, cu inghitituri mici.
Toate vinurile medicinale au principii active bine determinate. Nu se consuma in cantitati mai mari decat cele prescrise. Mai mult nu inseamna mai bine, ci este posibil sa faca rau.
Atentie! Vinurile medicinale nu se consuma in amestec.
Rachiul folosit la prepararea vinului trebuie sa fie de minimum 40% alcool.
(din Formula As nr. 379)
Uite eu asta am gasit!
piatra lunii spune:
Si am mai gasit si asta- si mai usor de procurat,sau de tinut ca tratament,poate.
Laptisorul de matca e folosit pentru astenii nervoase, oboseala, TBC, hepatita, ciroza, impotenta, frigiditate, si e un tonic cardiac nemaipomenit.