Conteaza daca sotul e mai tinar ?
Sotul meu este mai tinar ca mine, la moment fiind tineri nu simt nici o diferenta.
Insa peste 5, 10 sau mai multi ani va conta oare aceasta?
Va invit la o discutie si poate imi spuneti si mie din experienta proprie daca au aparut divergente pe parcursul casniciei.
Karina mamica lui
LUCIAN (23 februarie 2005)
Oare cit avem?
Raspunsuri
cait spune:
Mai este un subiect asemanator si cred ca acolo fetele si-au spus mai multe opinii si asa poti afla.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
cait spune:
Uite ca am gasit si link-ul daca te intereseaza
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67683&whichpage=1
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
Crinia spune:
Nicoleta diferenta e de 2 ani.
Karina mamica lui
LUCIAN (23 februarie 2005)
Oare cit avem?
Papadia spune:
Crinia nu vad care ar fi problema.Credeam ca diferenta e mai mare,dar 2 ani nu cred ca se observa .Si sotul meu e mai mic ca mine cu un an jumate dar nimeni nu ar spune asta.Principalul e ca ne intelegem bine si ne iubim iar diferenta de virsta nu conteaza.Si nici nu cred ca v-a conta.Vorbesc de noi dar cred ca si la voi o sa fie la fel.Atita timp cit exista iubire si intelegere poate sa fie si 10 ani ca nu conteaza.Eu una nu cred ca ar trebui sa-ti faci probleme.Sunt sigura ca arati bine si sotul tau o sa te iubeasca asa cum esti.Deci parerea mea este ca nu conteaza.Nu e o diferenta asa de mare ca sa fie foarte tare vizibila.Asa ca iubitiva mult si nu te mai gindi la virsta![]()
.Pupici
moldovan
laurajr spune:
Crinia,
si intre mine si sotul meu e o diferenta de 2.3 ani . Daca noi nu bagam in seama diferenta, restul ce treaba au ?
La inceput parintii au fost nemultumiti ( adica ai mei si partial ai lui ) , unii prietenii comentau ca "l-am luat de crescut "....
Noua nu ne-a pasat si uite ca avem 11 ani de cand ne-am cunoscut si anul asta 7 de casatorie .
Stii ca muza lui Komornic e cu 11 ani mai in varsta ca el ? Sau de scandalul cu RALPH Fiennes ?
Poate o diferenta asa mare devine vizibila la un moment dat, fizic mai ales, dar la doar 2 ani, stai linistita !
Cand te muti la noi in zona ?
Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia
NicoletaB spune:
e prea mica diferenta ca sa constituie un inconvenient
probleme erau acolo unde diferenta de varsta face sa apartineti unor generatii diferite, alt stil al copilariei, vremurilor in care v-ati format ca persoana
daniella4 spune:
O asemenea diferenta e insesizabila intr-adevar.
Aceeasi diferenta a fost intre bunicii mei si au fost foarte fericiti impreuna si s-au inteles de minune!
Daniella, mama lu'Alexis
cinta spune:
sotulm meu e mai tanar cu aproape 4 ani decat mine. la inceputul relatiei,a cum 3 anid e zile am fost f reticenta, exact ca nu vroiam sa "cresc copchii oamenilor", cum plastic s-ar fi exprimat mama mea.
insa in timp mi-a dovedit ca este in multe situatii chiar mai matur decat minesi am lasat si eu reticentele deoparte ca sa ma pot bucura in liniste de ce mi-a oferit viata
acum chiar glumesc pe tema asta, pt ca ambele matusi din partea tatalui meu sunt casatorite cu barbati mai tineri decat ele: e genetic, dom'le 
cinta
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png