Conteaza daca sotul e mai tinar ?

Conteaza daca sotul e mai tinar ? | Autor: Crinia

Link direct la acest mesaj

Sotul meu este mai tinar ca mine, la moment fiind tineri nu simt nici o diferenta.
Insa peste 5, 10 sau mai multi ani va conta oare aceasta?

Va invit la o discutie si poate imi spuneti si mie din experienta proprie daca au aparut divergente pe parcursul casniciei.

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

ce diferenta este intre voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Mai este un subiect asemanator si cred ca acolo fetele si-au spus mai multe opinii si asa poti afla.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Uite ca am gasit si link-ul daca te intereseaza
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67683&whichpage=1

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Nicoleta diferenta e de 2 ani.

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Papadia spune:

Crinia nu vad care ar fi problema.Credeam ca diferenta e mai mare,dar 2 ani nu cred ca se observa .Si sotul meu e mai mic ca mine cu un an jumate dar nimeni nu ar spune asta.Principalul e ca ne intelegem bine si ne iubim iar diferenta de virsta nu conteaza.Si nici nu cred ca v-a conta.Vorbesc de noi dar cred ca si la voi o sa fie la fel.Atita timp cit exista iubire si intelegere poate sa fie si 10 ani ca nu conteaza.Eu una nu cred ca ar trebui sa-ti faci probleme.Sunt sigura ca arati bine si sotul tau o sa te iubeasca asa cum esti.Deci parerea mea este ca nu conteaza.Nu e o diferenta asa de mare ca sa fie foarte tare vizibila.Asa ca iubitiva mult si nu te mai gindi la virsta.Pupici

moldovan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Crinia,
si intre mine si sotul meu e o diferenta de 2.3 ani . Daca noi nu bagam in seama diferenta, restul ce treaba au ?
La inceput parintii au fost nemultumiti ( adica ai mei si partial ai lui ) , unii prietenii comentau ca "l-am luat de crescut "....
Noua nu ne-a pasat si uite ca avem 11 ani de cand ne-am cunoscut si anul asta 7 de casatorie .
Stii ca muza lui Komornic e cu 11 ani mai in varsta ca el ? Sau de scandalul cu RALPH Fiennes ?
Poate o diferenta asa mare devine vizibila la un moment dat, fizic mai ales, dar la doar 2 ani, stai linistita !
Cand te muti la noi in zona ?

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia

Mergi la inceput

e prea mica diferenta ca sa constituie un inconvenient

probleme erau acolo unde diferenta de varsta face sa apartineti unor generatii diferite, alt stil al copilariei, vremurilor in care v-ati format ca persoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

O asemenea diferenta e insesizabila intr-adevar.

Aceeasi diferenta a fost intre bunicii mei si au fost foarte fericiti impreuna si s-au inteles de minune!

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

sotulm meu e mai tanar cu aproape 4 ani decat mine. la inceputul relatiei,a cum 3 anid e zile am fost f reticenta, exact ca nu vroiam sa "cresc copchii oamenilor", cum plastic s-ar fi exprimat mama mea.

insa in timp mi-a dovedit ca este in multe situatii chiar mai matur decat minesi am lasat si eu reticentele deoparte ca sa ma pot bucura in liniste de ce mi-a oferit viata

acum chiar glumesc pe tema asta, pt ca ambele matusi din partea tatalui meu sunt casatorite cu barbati mai tineri decat ele: e genetic, dom'le

cinta

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png

Mergi la inceput

ce ti-e si cu genetica asta..

Mergi la inceput