Salutare la toata lumea!
Am nevoie de sprijinul si experienta voastra, in legatura cu urmatoarea problema:
Cumnata mea (29 ani) a facut o ecografie intravaginala in urma careia doctorul i-a spus ca are tromboflebita la uter. Precizez ca a nascut acum doi ani, prin cezariana, o fetita, iar in urma cu mai multi ani a pierdut o sarcina (atunci motivul ar fi fost ca nu avea aparatul genital suficient dezvoltat pentru a purta o sarcina, desi avea 20 de ani).
Tratamentul prescris de catre medicul ginecolog este Endotelon si Dufaston (are si chisturi ovariene). I s-a spus ca o solutie ar mai putea fi histeroctomia.
Ea a inteles de la medic ca este o situatie grava, si ca are sanse 50/50 sa i se intample in orice moment ceva foarte rau, poate chiar sa moara din cauza acestor probleme si ca nu exista un tratament care sa vindece asa ceva, ci doar sa amelioreze sau sa reduca riscurile. Eu am cautat pe net informatii dar nu prea am gasit in limba romana.
As dori sa stiu parerea voastra despre ceea ce v-am relatat. Chiar este atat de grava situatia? S-a mai lovit cineva de aceasta problema? Care credeti ca ar fi cea mai buna cale de urmat in acest diagnostic?
Caprioara & Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
off stai,ca mi-am sters raspunsul din greseala..
deci,spuneam ca eu n-am auzit de asa ceva pana acum si ar trebui sa ceara parerea altui medic..pe scurt...
imi pare rau pt sora ta,dar parerea mea e ca trebuie sa mearga la un alt medic.
pupici si multa sanatate.