dragele mele dc prietene

dragele mele dc prietene | Autor: o.c

Link direct la acest mesaj

am o perioada in care ma tot autoanalizez,unde se simt schimbari in viata mea,in felul de a gandi,de a simti,de ce sunt aceste schimbari si cum ar trebui sa reactionez.asta si din motivul ca am destul timp acum la dispozitie pt a o face :)
credeti in chestia ca trebuie sa te distrezi si sa experimentezi cat mai mult inainte de casatorie?va pare rau ca v-ati casatorit prea devreme sau prea tarziu?
m-am casatorit la 22 de ani,fara sa am mare experienta de viata.ce ma framanta este, ca parca,uneori incerc sa dau timpul inapoi,sa recuperez ceva pierdut,niste sentimente si trairi carora as vrea sa le simt gustul.m-am maturizat fortat as putea spune si de aceea tanjesc dupa acele copilarii firesti;doar asa imi pot explica de ce am putut sa ma simt atrasa de un pusti de 19 ani,sau mai e o varianta mai rationala :simt/mi-e frica ca/sa imbatranesc :)
ufff,mda,cam asta e mintea mea acum...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Cred ca ai vrut sa postezi la subiectul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67968&whichpage=2" target="_blank">iubire platonica pentru un alt barbat desi vad ca acolo ti-ai editat mesajul.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

oc, daca esti in faza intrebarilor de la 30 de ani, e doar inceputul :) poti sa mai alte traznai

http://www.pulafashion.com/index2.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns o.c spune:

da,l-am editat ca mi-am editat oarecum si sentimentele de atunci.
nu am stiut unde sa postez subiectul ca e prima data cand o fac.

Mergi la inceput

chatonel...30 de ani,am doar 25,neampliniti inca.ce se intampla cu mine???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

eu nu cred ca ti se intampla nimic, fii linistita!
multe femei au trecut/ trc/ vor trece prin aceste stari, si-au pus sau isi vor pune aceste intrebari...
eu cred ca e doar nevoia de a iti confirma ca inca mai esti atragatoare pt sexul opus, nu numai pt sotul pe care il iubesti si te iubeste, ci pt un altul. hai sa fim serioase, cate din noi nu intoarcem ochii dupa vreun banderas pe strada? un zambet, ne dam la o parte o suvitza de par... si asta doar in speranta ca ii vom atrage atentia!
ti se pare atragator pustiul pt ca in sufletul tau il percepi ca pe o dragoste interzisa, imposibila.
si pana la urma asa va fi, ai sa vezi!

dar, repet, e normal sa simti asta, mai ales daca spui ca n-ai trait prea multe povesti de dragoste, te-ai maritat la 22 de ani...

si eu am patit episoade de-astea. eu m-am maritat la 25 de ani, cu iubitul pe care il aveam de la 18! asa ca te inteleg perfect...

si daca mai simti nevoia sa vorbesti ca intre prietene, suntem aici!

_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )

DACA DRAGOSTE NU E, NIMIC NU E!

Mergi la inceput

fusese prima data cand mi se intamplase,probabil ca m-am speriat,de mine si de ceea ce se intampla...
acum lucrurile sunt cat de cat linistite.incerc sa imi ocup timpul sa nu mai am ideii aiuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Scuza-ma, eu nu am inteles exact despre ce e vorba, ce s-a intamplat pt prima data..casatoria sau pustiul de 19 ani?

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

ambele...dar mai mult treaba cu pustiul m-a freak out!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelp spune:

da/ne mai multe amanunte...poate te ajutam cumva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

nu cred ca virsta la care te casatoresti e o problema.

22 de ani e o virsta rezonabila - da' depinde si ce ai facut pina atunci, pe baza a ce ai hotarit sa te casatoresti... cit de dispusa sa iti intemeiezi o familie, si sa iti asumi responsabilitati... etc.

Daca numai dupa 2-3 ani au inceput sa iti fuga ochii...e cam grav.
Poate trebuia sa mai "experimentezi" inainte sa te legi de cineva.

Eu n-am inteles niciodata ce poti sa gasesti la un copil de 19 ani. Ce te atrage la el?!!!!!!!
Ca barbat nu poti sa zici ca e... fii serioasa!
Indiferent cum arata, la virsta asta abia invata sa se barbiereasca...

Mergi la inceput