sarcina dupa anticonceptionale
dragi viitoare mamici! sunt nou intrata pe forum si o sa va rog sa ma ajutati. puteti sa-mi spuneti cam la cat timp dupa intreruperea anticonceptionalelor se poate produce o sarcina? va spun ca am 29 de ani si ca am intrerupt pastilele acum 5 luni dupa ce am luat 5 ani la rand. insa,deocamdata, bb nu a vrut sa vina... multumesc pt ajutor si bafta tuturor!!!!
Raspunsuri
mexxa spune:
Buna Anca_2006 poti ramane insarcinata si din prima luna sau poate sa dureze siputin mai mult. Eu am luat anticonceptionale timp de 2 ani si jumate si cand le-am oprit am ramas din prima luna, insa nu a fost deloc bine ca sarcina sa oprit in evolutie..Am inteles ca tre sa faci pauza macar 3 luni apai sa te apuci de munca penru a iesi o sarcina cat mai sanatoasa. Asta depinde de organismul fiecaruia din cate cred eu.Asa ca nu iti pierde speranta.
Pupici si sper sa vina un bebe cat mai curand.
4+
http://community.webshots.com/user/mexxa
kriss79 spune:
Buna! si eu am luat anticonceptionalea 4 ani neintrerupt si de 7 luni le-am intrerupt,de asemenea inca nu am ramas insarcinata dar nici nu am prestat la greu. depinde si de organismul tau. Oricum 5 luni nu e motiv de ingrijorare. Cand ai macar 1 an de incercare asidua atunci ar trebui sa consulti un medic.Mai incearca, eu iti doresc sa vina bb cat mai repede si sa fie sanatos!
Cristina S.
asi spune:
Sarcina se poate produce oricand dupa intreruperea anticonceptionaleleor.Totul e sa stii cand apare ovulatia ca dupa ac se poate sa treaca o vreme pana cand organismul isi revine.
Succes!
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
bebestrumfitza spune:
Am ramas insarcinata in prima luna dupa ce am intrerupt pilulele, e drept ca am avut ovulatia mai tarziu decat normal, dar totul a fost ok si bebe are acum 7 luni si e sanatos...
http://uk.photos.yahoo.com/ph/anca_0901//my_photos
anca si matei(4 iulie 2005)
paxela spune:
la mine a fost dupa fix 6 luni de la oprirea pastilelor
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an
marinar spune:
anca mi-ai luat-o inainte. Chiar ma intereseaza subiectul si am pus aproximativ aceeasi intrebare la aspirante.
bebestrumfiza- sa-ti traiasca bb si sa te gandesti la noi ca [poate se prinde ceva.
Eu sunt la sfarsitul foliei. Gata. Sa vina bb
Mi-am facut analize ca sa vad daca e totul ok si sunt in regula. Dr mi-a zis ca treaba cu pauza e poveste, daca se pune pr de pauza stie organismul cat timp liber ii trebuie. Acum sa vad cum o sa fie cu CM. Voi dupa ce nu ati mai luat pastile ati avut CM tot de 28 de zile sau s-a dereglat. Eu inainte aveam de cel putin 30 de zile. Acum voi vedea. Nu ma pot duce acum, in prima luna fara antibb, la monitorizare pt ca e dr plecat asa ca o sa incercam oricand.

marinar
claucia spune:
Anca2006, eu am intrerupt pastilele in Octombrie si de atunci am tot prestat. Insa, chiar asa, stie organismul mai bine ce nevoie are de pauza pentru ca se pare ca s-a auto-ferit de bebe. INca se fereste dar sper nu pentru mult timp. Sunt numai 4 luni (cam asa, si acum sunt in ziua 27 asa ca astept. nu am simptome de CM).
Marinar, intrebai de CM - cum vine dupa pastile. Eu inainte am avut CM neregulat, adica l;a cam 30-31 zile. CU pastile, normal - 28 fix. de cand le-am intrerupt mi-a venit la 33-17-23 adica vaide mine. Si am intrebat doctorita, mi-a raspuns ca asa se intampla, mai ales dupa MArvelon, cam 3 luni e asa. Asa ca acum sunt in ziua 27 si astept sa vina. Sau nu. ![]()
Cred ca nu e vorba de nimic, doar de revenirea ovulatiei - poate imediat, poate sa revina peste cateva luni regulat. Si bafta la bb si va pup
impreuna spune:
Am ramas insarcinata urmatoarea luna dupa ce am intrerupt pilulele, dupa ce le luasem timp de 6 luni.
Flavia (sotie si mamica fericita)
Anca_2006 spune:
apropo de ceea ce spunea claucia: si eu am patit-o; inainte de pastile aveam CM neregulat iar acum parca e si mai si(sau poate asa mi se pare mie pt ca acum ma intereseaza in mod deosebit). va dati seama ca nici nu se pune problema de stiut zile fertile sau ceva de genul asta.chiar, oare exista o metoda de a afla zilele fertile pentru nefericitele ca noi care nu au CM regulat?? da da, as vrea sa-mi spuneti si mie, pentru ca asteptarea e groaznica... cateodata ma simt ca la 6 din 49: vine sau nu luna asta? sau daca nu vine oare e sarcina??... de 5, aproape 6 luni tot cu asta ma confrunt. Bafta, fetelor, ca poate rasare soarele si pe strada noastra!! Pupici!
marinar spune:
Claucia de asta mi-e frica. Nu o sa stiu cand vine Cm => nu stiu cand am ovulatie...... daca am ..... si tot asa. Poate doar daca o sa revina groaznicele dureri de burta, ceea ce nu vreau.
Anca am mai citit pe aici ca ar fi niste teste de ovulatie asemanatoare cu cele de sarcina, dar nu sunt de incredere. Tot monitorizarea e baza. La un CM neregulat ar trebui sa mergem in fiecare zi la monitorizare.
Asta e. Astept sa termin folia si sa treaca luna martie.Atunci o sa vad ce si cum.
marinar