Ce crema de corp hidratanta?
E adevarat ca pe piata gasesti tot felul de creme si uleiuri hidratante, dar se pare ca eu nu am descoperit-o pe cea pentru mine! Dupa ce am nascut m-am trezit cu o pielea foarte uscata, problema de care nu am scapat nici dupa 2 ani. Am folosit toata gama Oriflame si Avon, Dove, Nivea, uleiul Jhonson. N-am indraznit pana acum sa-mi cumpar un produs mai scump, dar cred ca e cazul si de aceea va intreb si pe voi: ce folositi pentru o buna hidratare a pielii?? Ce se merita a fii cumparat?
Poate fi de vina o alta cauza organica?
Raspunsuri
eve44 spune:
Si eu am pielea f uscata si folosesc multe produse de la Clarins.Sunt ceva mai scumpe dar merita banii.Mai ales cele de fata sunt super.
Acum iarna am incercat si de la Nivea body -editia de iarna si sunt tare multumita de ea.Este un produs nou.
Eve
cait spune:
Eu una folosesc L'Oreal si toate cremele de copii pe care la gasesc.Cum aici apa e f calcaroasa pielea e uscata dupa si numai cremele pt copii o hraneste cel mai bine..(cel putin la mine).
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
anca tanasica spune:
si eu am pielea f.uscata (deh, sunt din neamul crocodilienilor!) si folosesc doar AVON, dar am descoperit ca intra mult mai bine in piele dc de 2 ori pe sapt.ma spal cu gel de dus exfoliant sau cu un scrub...crema pote fi f.eficienta, dar dc stratul de celule moarte de la suprafata e gros, pur si simplu nu intra...eu fol.spray uleios de la AVON si ma dau pe pielea inca uda, imediat dupa ce ies din baie...
Anca si Alexandra (10 nov.2003)
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana
http://www.magnetoterapie.ro
diadaniela spune:
Eu ,momentan,am Nivea cu nucsoara,mandarina si lavanda.E ok!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
danna2002 spune:
eu folosesc crema pentru corp cu unt de arahide, e de la LIfe-care se absoarbe super fain in piele, miroase fain si am facut o pasiune pentru ea.
Mona_B spune:
Cand locuiam in Germania foloseam laptele de corp Nivea, eram foarte multumita de el. Aici exista produse Nivea fabricate in USA dar n-au calitatea celor originale
Am incercat si Biotherm lapte de corp si mi-a placut mult, dar costa 28 euro 280 ml.
Am descoperit un produs destul de bun aici si fara substante daunatoare,fara parfum, Moisturel, are un pret foarte bun, vreo 12 CAN$ si rezultate satisfacatoare. Dar cel mai bine m-am simtit cu Biotherm, insa contine parfum, iar eu de cand am nascut nu mai suport mirosul de parfum in cosmetice.
osna spune:
imi place nivea dar acum mi-am luat dove si imi place ca intra foarte bine in piele si chiar hidrateaza.mie de la epilatul cu aparatul mi s-a uscat pielea ingrozitor pe picioare.
7