fitness in sectorul 1?

fitness in sectorul 1? | Autor: crissi

Link direct la acest mesaj

Fetelor aveti idee daca exista vreo sala de sport in zona 1 mai bucurestii noi? soseaua chitilei? baneasa?.. ca as vrea sa ma apuk de sport si in drumurile mele spre birou, n am vazut nimik de genu asta cu toate ca m am holbat bine de tot..
M ar avantaja in zonele astea ptr. ca sint drumurile pe care le fac zilnic de acasa spre serviciu..!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

Buna. Si eu caut tot in zonele acestea...fara rezultat satisfacator pana acum. Pe Sos. Chitilei sau Buc Noi nu am auzit sa existe ceva...pe 1 Mai, la Piata Domenii exista Radu Fitness, am auzit ca ar fi foarte civilizat, dar cam scump ( pe la 100EUR/luna). Acum ma interesez conditiile de la Hotel Parc...

Ahh mi-am amintit, am citit intr-un 7 seri ca ar fi o sala pe str. Neculce...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissi spune:

Diana? unde la DOmenii? ca mi spunea cineva ca ar fi vazut ceva pe sus pe la etajul din complexul comercial din statie..?
Io stau acum in bucurestii noi, dar zilnic las copilu' la mama in 1 mai.. si in baneasa lucrez.. prin zonele astea caut..!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

Da, Crissi, ala e, cel din complex...

Si eu caut de cateva zile sali de sport in zona, ca dehh vine vara. Acum am vazut ca Hotel Residence de pe Clucerului are piscina si sala de fitness, habar nu am tarife..

Am mai gasit asta http://www.classfitnessclub.ro/index.php

Eu mai mergeam la Polo Club, tot in Floreasca..dar nu am mai dat pe acolo de vreun an jumate.

Suna interesant si varianta cu Tineretului...

Mergi la inceput