Simtome de nastere????

Simtome de nastere???? | Autor: Nicolamar

Link direct la acest mesaj

Daca ma poate cineva ajuta cu o sugestie pana voi ajunge eu la doctor, depoarece din Pitesti pana in Bucuresti este ceva drum, m-am programat sa merg pe data de 10.04.2003.
Am 25 de saptamani, simtome : daca merg mult me jos mi se intareste burta in partea de jos, cand ajung acasa ma intind pe pat sa ma relaxez spun eu, in acel moment simt nevoia sa imping;ma ridic si incerc sa merg prin casa incetul cu incetul si nu mai simt acea nevoie sa imping. Nu pot sa stau numai in piciare deoarece ma doare foarte tare.Cand mai misca si bb simt de ca si cum parca m-as sparge.
Ciudate simtome.
Pana la urma ma intind in pat si incerc sa adorm sa uit de dureri si de acea senzatie de a impinge.
Am uitat sa va spun ca iau medicamentul care inainte ma ajuta la dureri"no-spa", dar acum parca nu ma mai juta.

Astept sfaturile voastre si va multumes.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Du-te cat mai repede la doctor! Nu astepta atat de mult timp. In general o mamica simte daca ceva este in neregula cu bebele. Asculta-ti instinctele. Nu vreau sa te sperii, dar uneori si o zi conteaza! Sanatate multa.
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinuca spune:

si eu sunt de parere ca trebuie sa te duci cat mai repede la doctor, nu mai astepta

Nastere usoara si un bb sanatos

Madalina siAna Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Da, da! Fetele au dreptate! Urgent la doctor!

Nastere usoara!

Ralu-mamica Ioanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicolamar spune:

fetelor dar am doar 25 de saptamani!!!!!!!
cum sa nasc de acum, nici maca nu si-a terminat
evolutia este prematur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Nu ti-a zis nimeni sa te duci la doctor ca sa nasti. Du-te la dr. sa vada ce e in neregula! Sa-ti dea niste medicamente sau niste sfaturi!

LAURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicolamar spune:

Multumesc Laura ma speriasem initial.
Problema este ca nu ma doare tot timpul
doar seara cand ies cu sotul si copii la plimbare.
Dimineata cand ma trezesc sa merg la servici ma simt
foarte bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaluchian spune:

Ai grija ! Trebuie sa ajungi la medic sa iti spuna exact ce ti se intimpla. Si mie mi se intarea burta, nu numai cind mergeam, dar si cind faceam treburile casnice obisnuite. Eu le-am luat ca pe simptome normale, credeam ca burtica face "antrenament" pentru nastere si, cind am ajuns la controlul programat pentru saptamina a 31-a, m-am pricopsit cu un cerclaj de toata frumusetea. Nu trebuie sa te sperii ( cum am facut eu ) dar trebuie sa fii precauta.

Ai grija de tine si de bebe.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusha28 spune:

du-te cat mai repede la doctor-iti poate da medic.care relaxeze muschii uterini- din ce spui tu se pare ca bebe e foarte jos-asa ca repaus total si stai cu fundul pe pernute-sa fie mai ridicat decat restul corpului.
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana spune:

Eu cred ca ar trebui sa renunti la plimbari, efort, treburi. In plus, du-te imediat la doctor, probabil ca iti va recomanda repaus total si concediu prenatal.

Anuca si mami
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=167&cid=122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns verutza spune:

Eu sunt insarcinata in 38 de saptamani cu al doilea copil. Ca si la prima sarcina,mi sa-au intarit muschii abdominali pe toata durata sarcinii. La prima sarcina nu am am facut nici un tratament si am nascut prin cezariana la 39 de saptamani un bb de 3800 gr sanatos tus. La aceasta sarcina mi sa recomandat DUVADILAN pentru relaxarea muschilor abdominali, inca din luna a- 5- a pana la sfarsitul sarcinii. Eu nu am vrut sa i-au prea mult timp asa ca m-am oprit prin luna a -7-a deoarece medicamentul provoaca palpitatii si tahicardie la fat. Slava Domnului, am dus si aceasta sarcina cu bine. Cred ca saptaman viitoare ma vor interna deoarece voi naste tot prin cezariana si bb. este in prezentatie pelvina.Oricum dute la un medic sa te vada, apoi vei face cum iti dicteaza instinctul de mama. Mult noroc !
Verutza

Mergi la inceput