Lichid in zona Douglas? -la laparoscopie

Lichid in zona Douglas? -la laparoscopie | Autor: majaginn

Link direct la acest mesaj

Am incercat sa primesc ceva raspunsuri la rubrica Laparoscopie, dar fetele de pe acolo nu m-au prea bagat in seama asa ca incerc prin a deschide un nou subiect, poate poate gasesc pe cineva in aceeasi situatie sau care sa ma linisteasca putin.

Am facut o laparoscopie sapt. asta unde a iesit totul foarte bine si frumos.A fost in ziua 9 a CM. in jurnalul medical scrie: un picur de apa in zona Douglas.

Ce stiu eu e ca Nu are voie sa fie lichid in aceasta zona. Am mai citit ca e normal sa fie putin lichid aici dupa ovulatie, dar in cazul meu nu e posibil sa fi avut deja ovulatie in ziua9.

stie cineva ceva mai multe despre asta? Stiu ca aici pe aflu raspuns la toate intrebarile!

multumesc mult

Maja & Seb newlyweds
http://community.webshots.com/user/ginmseb
****un site despre nunta in curand!***

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

Salut
Si eu am fost operata laparoscopic si acolo au descoperit lichid in Douglas. Au scos cam 50 gr. parca , nu mai stiu sigur ca a fost acum 2 ani, la a 2 a operatie iar au scos lichid. La o luna dupa operatie la control s-a gasit iar lichid, si mi-a dat tratament, dar nu s-a resorbit, a zis ca indiferent ce ar face ei camedici tot apare.
Nu este nici o problema, adica nu trebuie sa te ingrijorezi.
Acum depinde si de cantitatea de lichid care au gasit-o la tine.
Pupici, daca mai ai intrebari iti raspund atit cit ma pricep si eu
Dar , impreuna mai cautam si mai invatam cite ceva despre lichidul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Maja e foarte posibil sa ovulezi in ziua 9.Nu ar fi nimic anormal.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majaginn spune:

Multumesc fetelor ptr. raspunsuri. Sper sa nu fie o problema serioasa, m-am bucurat si asa destul de tare ca nu mi-au gasit nimic ciudat la laparoscopie, sper sa nu ma fi bucurat degeaba.

asi: eu de obicei am ovulatie ziua 14-16, dar normal ca ...nimic nu e imposibil. Putea sa fii fost asta, desi ma indoiesc.

se vede zona Douglas la ecografie?

Am timp la gin. sapt viitoare, va tin la curent cu ce vorbesc cu ginecoloaga.

pusspuss

Maja & Seb newlyweds

Mergi la inceput

pusichet. tu ce fel de probleme ai avut? au fost din cauza acestui lichid , sau altceva?

am mai citit undeva ca poate sa fie din cauza unei sarcini extrauterine,.....

ciudat cu lichidul asta!

Maja & Seb newlyweds

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Eu tocmai am venit de la o laparo. Nu mi-au zis nimic de lichid in zona Douglas, in schimb mi-a spus ca trompa stanga era infundata rau de tot cu un sac de lichid. Nu stiu daca e vorna de aceleasi lucru. Cand voi merge in febr. pt. instilatii o sa intreb. Va multumesc ca existati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Maja eu ti-am raspuns la cap. laparoscopie. Nu citisi? Mai treci pe acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Tabitha:
si eu am avut la fel ca si tine: lichit in trompa si cred ca se numeste hidrosalpinx si din cate am inteles in cazul in care ramai insarcinata poti pierde sarcina deoarece acest lichid ar fi toxic si se poate scurge prin uter si omoara embrionul. Acum un an am vrut sa fac fiv si pentru ca la ultima histero au vazut ca trompa are o punguta de lichid medicul mi-a recomandat sa fac o laparo si sa curete trompa iar apoi sa astept cateva luni, poate raman insarcinata pe cale normala, iar in cele din urma sa incep Fiv-ul.(astea sunt informatiile pe care mi le-a dat medicul meu - sper sa iti fie de folos)

Mult noroc

betty78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

betty78: ai dreptate, am reusit si eu sa descifrez scrisul dr. de pe biletul de externare. Este vorba de hidrosalpinx stanga. Asta e, cu asta defilam. Mie mi-au curatat, dar tot nu se pune problema sa raman pe partea stanga, caci risc SEU. Multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

Salut
Majaginn eu am avut endometrioza, si la prima operatie au descoperit lichidul, a fost laparoscopic.
Deci, simptomele mele au fost de endometrioza.
Atita stiu ca nici in ziua de azi nu am scapat de el,desi am facut tratament , si ar fi trebuit sa dispara.
pupici

Mergi la inceput

Merci mult KITTA , pusichet, tabithasi [size=6][orange]betty78
am mai primit ceva raspunsuri la clinica de ginecologie (aici pe ) daca sunteti interesate, un raspuns foarte incurajator este acolo, sa ne linisteasca pe toate.

Uffffffffffffff ce bine ca am scapat de laparo! am avut asa emotii, ma asteptam la ce e mai nasol.....Dar totul e bine. sper asa sa fie ptr. toate!

pusspuss

Maja & Seb newlyweds

Mergi la inceput