maini umflate in fiecare dimineata...
nu stiu din ce cauza in fiecare dimineata ma trezesc cu mainile umflate...
credeam ca e din cauza ca mananc sarat la ore tarzii si am incercat cu mai putina sare, fara sare deloc, chiar sarita masa de seara... dar degeaba, dimineata mainile sunt tot umflate...
in cateva ore e totul ok, iar in timpul zilei nu sunt probleme...
voi ce credeti??? vi s-a mai intamplat asa ceva???? si care ar putea fi cauza...
va multumesc
Claudia si bebe Andrei (13martie2004)
http://community.webshots.com/user/klaus29100
Raspunsuri
Corina spune:
Eu cred ca ar trebui sa vezi un medic si sa faci niste analize! Pot fi mai multe cauze si nu cred ca are de-a face cu faptul ca maninci sarat!
Eu am fost diagnosticata cu o boala genetica rara,si asta in urma unei banale crize de reumatism!Acum am tratament,dar tot am miinile umflate dimineata!
Asta nu inseamna neaparat ca trebuie sa ai boala mea,doamne fereste,dar e bine sa te vada un medic ,pentru ca poate fi un semn ca undeva e ceva ce nu functioneaza bine!
Pupici si sanatate
Hanuska spune:
Si eu aveam mainile si picioarele umflate pt ca mancam sarat , dar cind am renuntat la sare totul a revenit la normal . Daca zici ca ai incercat sa numai maninci sarat si inca ai mainile umflate , cred ca ar trebui sa mergi la doctor cit mai repede.
MULTA SANATATE!!
danat spune:
Si eu mai patesc asa dar asta in zilele cand nu beau suficiente lichide (minim 2 l de lichide pe zi, asta insemnand ceai sau apa, nu sucuri). Ia incearca sa iti "speli" organismul bine de tot pe interior si vezi daca mai patesti asa. Daca tot se repeta atunci mergi la medic. Si hormonii mai produc asa ceva, eu una mai patesc inainte si in timpul ciclului umflari din astea, dar peste tot, adica am 2-3 kg in plus fata de restul perioadei.
Sanatate multa!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana
mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
dianaiulie2009 spune:
Si eu patesc asa , si peste zi sau seara uneori , dar la mine problema este ca retin apa in organism , adevarul este ca si consum multe lichde ... poate si la tine sa fie vorba de retinerea apei in organism , cine stie ???
albumele noastre
Klaus29 spune:
si totusi cred ca nu beau apa suficienta peste zi... uit...
o sa incerc si asa, daca totusi nu merge o sa consut un doctor...
Claudia si bebe Andrei (13martie2004)
http://community.webshots.com/user/klaus29100
si
NOUTATI 2006
http://community.webshots.com/album/547409738gamZWG
delfinasul spune:
si mie mi se intampla sa "uit"sa beau apa si am constatat ca tenul a inceput sa mi se usuce, mainile la fel, iar dimineata ma trezesc cu degetele umflate. De asemenea am acuzat dureri in zona renala si nu m-am mirat sa aflu, in urma unei investigatii medicale, ca am "nisip"la rinichi. Am fost sfatuita sa beau multe lichide, cca 2+ litri pe zi, plus sa incerc ceai de matase de porumb si cozi de cirese. Sanatate! O sa te simti mai bine!
Tzuni spune:
Pot fi probleme la nivelul rinichilor sau hipertensiune arteriala. Ar fi bine sa-ti faci un control de specialitate!
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel