Fetelor, ma dati gata cu cate retete stiti!
De cate ori sunt in pana de idei intru sa vad despre ce mai discutati si mi le dati voi!
Nu ma ajutati si acuma?!
In afara de ciorba de fasole si de varza nu mai stiu cum sa prepar ciolanul afumat. Eventual, doar carnea de pe el.
La amandoi de place afumatura, dar numai eu o prepar, asa ca dati-mi, va rog, cateva sugestii!
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
Eu mai fac clasica ciorbita de legume in care pun si osul cu putina carnita sau mancarica de cartofi.cel mai bine ne place cu fasole dar scazuta asa.
andreeat
Eu mai fac clasica ciorbita de legume in care pun si osul cu putina carnita sau mancarica de cartofi.cel mai bine ne place cu fasole dar scazuta asa.
andreeat
Cureti ciolanul afumat de eventuali peri, il mai speli putin , il oparesti si apoi il pui la fiert. Separat, pui 1 kg de cartofi la fiert taiati sferturi. Cand totul e gata, scoti ciolanul afumat pe un platou, pui jur imprejur cartofii fierti si il servesti cu hrean ras, dres cu smantana.
Este adevarat ca nu toti suporta acest fel de mancare fiind destul de greu digerabil, insa e ata de gustos.....yam- yam
Uite inca o reteta cu legume.se fierbe carnea de pe ciolan bine si se taie cubulete.separat intr-un castron se pun legume fierte si taiate cubulete,rondele cum vrei(fasole verde,morcovi,cartofi,telina,fasole boabe)se amesteca toate se condimenteaza cu sare si piper dupa gust,se stropesc cu zeama de lamaie si ulei si deasupra se presara verdeata taiata marunt(marar,patrunjel)
pofta buna la ciolan
andreeat
Multumesc mult!
Cu siguranta o sa iasa ceva bun!
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina