Fetelor din Romania, ce produse de par folositi??

Fetelor din Romania, ce produse de par folositi?? | Autor: lavinai

Link direct la acest mesaj

eu nu mai stiu ce sa mai incerc, ca nimic nu-mi mai place!!!!
am incercat Wella, Nivea, Pantene, Elseve, Dove..... si parca nu imi mai face parul fain! le folosesc o vreme, la inceput sun t multumita, apoi parca nu mai au nici un efect!! iar acuma dr dermatolog mi-a recomandat sa folosesc sampon de bebe Sanosan sau Blumchen, ca sunt cele mai inofensive! am inceput sa folosesc Sanosan, dar parca tot nu e ok.....nici nu mai stiu ce sa incerc.......
Voi ce produse folositi?????

<< Daca altul poate, pot si EU....>>

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Eu am folosi Loreal (si din magazin si de la salon),Dove,Revlon,Pantene.
Incearca sa folosesti masti de par .Astea te ajuta mult.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Lavinia, eu o data pe an, timp de 4 saptamani folosesc urmatorul tratament: fac o maioneza din 3-4 galbenusuri de ou si 1-2 linguri de ulei de ricin. Maioneza asta mi-o pun in cap, invelesc cu un prosop si las cam 2 ore, dupa care il spal. Regenereaza foarte bine parul.

Am incercat si niste masti din comert dar n-am fost multumita, cu toate ca miros mult mai bine decat ce ti-am scris.

In privinta sampoanelor incerc sa le alternez, am citit asta pe undeva si vad ca-mi prieste, adica nu ma spal 2 saptamani la rand cu acelasi sampon.

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Gliss pentru varfuri uscate si radacini grase... e foarte bun!

Si masca de par ...ocazional!

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

va multumesc de raspuns.
mai astept pareri

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?.dir=/4027

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

eu am descoperit de curind in farmacia Sensiblue gama de sampoane=balsam Herbology (numai in farmacia asta)cind nici un sampon nu imi mai placea (adica ma spalam o zi da, una nu, caci mi se lipea de cap parul, desi imeadiat dupa spalat era ok), si le-am incercat pe toate: Nivea, Wella, Pantene, Garnier, Klorane, Foltene, etc. Asta imi prinde cel mai bine mie (cel de citrice in cazul meu) pentru par care se ingrasa la radacina si se usuca la virfuri. da stralucire si nu devine prea pisicos, si nu se mai ingrasa asa repede, se coafeaza f bine.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Am folosit mmuuuulti ani L'Oreal, Elseve portocaliu eram foarte multumita si de la un moment dat am observat ca "s-a stricat" ceva...deocamdata nimic nu ma multumeste...Garnier nu e cel adevarat in Ro....acum folosesc cu un oarecare succes Pantene, colectia aurie...samponul imi face parul cat de cat moale si matasos, iar balsamul intr-adevar ma ajuta sa-mi descalcesc parul...eu am par lung si des si se incalceste foarte tare ....

Serbanica

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hanuska spune:

Eu am folosit Revlon , dar iti recomand cu caldura samponul si masca de par cu unt de shea din gama Les Karites, sunt foarte multumita de ele, preturile sunt chiar mici samponul are 200ml si costa 200.000, iar masca 75 ml si costa 80.000.
Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amini spune:

Eu folosesc Wash & Go si da rezultate foartee bune, plus de asta e super ieftin. inainte faceam matreata de la diferite sampoane dar de cand il folosesc mi-a disparut.

Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

eu folosesc Sunsilk pentru par normal si balsam pentru par vopsit. de la suvite mi s-a degradat putin parul, dar cu aceasta combinatie obtin rezultate bune.
parul il spal in general odata pe saptamana.
de la Sunsilk nu am facut matreata

http://photos.yahoo.com/micumonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

am incercat si sunsilk si wash & go si sincer nu se potrivesc deloc parului meu!
revlon nu am incercat dar mi-a atras atentia in magazine!

http://pg.photos.yahoo.com

Mergi la inceput