Salut fetelor si eu sunt noua pe aici pe forumul desprecopii care mi se pare super interesant.Daca stie cineva ceva medicamente ( nu anticonceptionale) care duc la intazierea ciclului cu cateva zile deaorece ma casatoresc in vara si se pare ca tocmai atunci vin acele zile...si va dati seama ce nasol e in situatia asta.Am auzit ca exista asa ceva mai demult, dar sincer nu retin numele acelui medicament. Va multumesc anticipat pt ajutor si va pupic pe toate.
Eu te sfatuiesc sa mergi la un cabinet de planning familial. Acolo vei afla ce optiuni ai si care sunt avantajele si dezavantajele fiecareia. Sa nu iei pastile dupa ureche!
la o farmacie mi-a spus ca calciul duce la intarzierea menstruatiei. calciul luat in timpul menstruatiei duce la oprirea hemoragiei.
mai bine consulta un medic
http://photos.yahoo.com/micumonica
Ai mare grija cu vitamina K. Sora mea a luat pt ca era la mare si vroia sa scurteze perioada. Ideea e ca, vitamina K+ soare a dus la o reactie tare nasoala: i s-a umflat toata fata!!!! Parerea mea e ca mai putin riscant cu aniconceptionale decat cu asta.
nunta2006
briza_marii
ziua nuntii
Dupa cate stiu eu, solutia cea mai utilizata sunt anticonceptionalele, care trebuiesc luate fara a face pauza de 7 zile, adica cand termini o folie, incepi imediat cu urmatoarea. Am o colega care a facut sport de performanta si povestea ca in perioada concursurilor, antrenorul le punea sa ia continuu cateva luni, pentru a nu le aparea ciclul. Oricum, te sfatuiesc sa mergi la un ginecolog, sa-ti dea niste anticonceptionale care sa ti se potriveasca, altfel risti sa te dereglezi complet hormonal.
Se poate opri si cu o cantitate suficienta de whisky...dar nu cred ca la nunta ta ti-ai dori sa mergi pe 7 carari ![]()
In ce priveste vitamina K.... da, opreste hemoragia, mai exact produce coagulare - gindeste-te putin daca iti convine varianta asta....
Elise