Calcaie crapate!!

Calcaie crapate!! | Autor: Rony

Link direct la acest mesaj

Buna,
de vreo 5 luni au inceput sa mi se usuce talpile picioarelor ca in final sa ajung sa am niste calcai crapate ca la 80 de ani; zici ca stau cu ele numai in pamant. Ce sa fac!?

Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Crema de galbenele. Dupa baie ungi toata talpa picioarului si calciul cu crema de galbenele si apoi iti pui o soseta - de preferat de prosop.
Dar poate ar tb mai intii sa treci pe la dermatolog, s-ar putea sa fie o problema mai serioasa.

Cristina

Noi doi... si nu numai

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

subscriu.
ca o completare, inainte sa aplici crema e bine sa folosesti pila pt calcaie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baicualina spune:

Scumpa
eu folosesc crema de la Farmec pentru calcaie cu extract de musetel, cu acid glicolic si vit A

Alina mamica deDiana4luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Si eu am patit la fel, mi-e curs chiar si sange din crapaturi, e groaznic.
Eu am o groaza de creme pentru calcaie, pana la urma insa cea mai buna mi-a fost crema de calcaie de la Hemel, cu miere - mi-a recomandat-o chiar o colega de forum, si de care sunt f. multumita,am mai comandat si a 2-a oara.
Daca te intereseaza, da-mi un PM si iti dau linkul de unde poti comanda si ti le trimite acasa - eu mi-am luat mai multe chestii de la ei.

V

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deanny spune:

Si eu tot crema de galbenele sau crema de la Farmec de care zice Alina. Alifia de galbenele o folosesc si pentru buze crapate, e singurul remediu eficient la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Ei folosesc crema de calcaie de la AVON la mine a fost singura care a avut efect.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

si io avusei problema asta. dupa ce am nascut. si imi curgea si sange...puah

crema de galbenele-ma dadeam de vreo 2-3 ori pe zi si am scapat. acu' nu mai tin minte de la ce firma. ci doar ca era ceva foarte unsuros.

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

la mine nu prea au functionat cremele peste nenorocitele mele de crapaturi, singura solutie a fost sa-mi rad "copitele" bine de tot, cu o lama care se gaseste la farmacie si e speciala de calcaie, mi le-am facut ca de bebe si apoi mi-a fost mult mai usor sa le intretin cu creme.

Loma

ps sora-mea cica isi pune niste jumatati de lamai mai stoarse dar nu de tot, la calcaie si dormea o noapte cu picioarele in pungi, ea a fost super incantata, dar pe mine nu prea ma incanta ideea cu pungi in picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eve44 spune:

Mie mi-a recomandat tipa de la pedichiura vitamina A ,care este f uleioasa.La mine a functionat corect.
Eve

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Si eu folosesc crema speciala...cu rezultate...e vorba de Balsam pt calcaie de la TransvitalCosmetics Cluj

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mitumac/album?.dir=/8872

Mergi la inceput