6 luni dupa nastere-probleme cu secretia

6 luni dupa nastere-probleme cu secretia | Autor: bebestrumfitza

Link direct la acest mesaj

Am nascut acum 6 luni, prin cezariana, bebe e ok, eu suntok....dar la analize de secretie...mi s-a spus ca nu am secretie deloc, nu poate face analiza.E drept ca simt o jena, uscaciune. Se mai confrunta cineva cu asa ceva dupa nastere?

http://uk.photos.yahoo.com/ph/anca_0901//my_photos

anca si matei(4 iulie 2005)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

salut bebestrumfitza
e adevarat ca eu nu am aceasta problema,insa din cele citite de mine stiu ca dupa o sarcina vaginul nu se mai iriga bine si se pot folosi diferiti lubrifianti mai ales in cazul unui contact sexual.Problema aceasta poate apare si la o nastere normala si nu numai la cezariana.eu nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi prea tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Asta am patit si eu. Abia la un an se poate spune ca imi revenisem cat de cat.

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (22+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela72 spune:

Eu am nascut tot cu cezariana acum un an si jumatate si sunt inca posesoarea unui deshert acolo jos... ma ajuta gelul lubrifiant de la Durex.

Mire-mama de fetita frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisia76 spune:

Eu am nascut "pe jos" cum zic doctorii si e opusul a ceea ce spui adica am scurgeri abundente astfel incat simt tot timpul umed acolo. nu stiu ce e mai de dorit dar se pare ca extremele sunt neplacute. Mai asteptam sa vedem ce se mai intampla.
Cris

Mergi la inceput

crisia76 te-ai gandit ca poate secrretia nu este de la nastere?
eu am o secretie si am nascut normal,dar o aveam dinainte,numai ca nu am putut sa o tratez decat cu medicamente prea slabe si nu a trecut.poate si tu ai secretia din alte cauze decat nasterea.

Mergi la inceput

da, ai dreptate poate nu e de la nastere dar inainte nu aveam aceasta problema am facut si analize care au fost ok. De la un timp mai exact de cand mi-a venit menstruatia(dupa 5 luni de la nastere)parca nu mai e asa abundenta dar tot nu e ca inainte de nastere.
Ar trebui sa mai fac niste analize, stiu.
Cris, mami de iepurete dintos

Mergi la inceput

:))
cati dintisori are puiul tau?

http://photos.yahoo.com/selfguide1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Anca ,tu mai alaptezi ? Daca da ,atunci e posibil ca problema ta sa se rezolve dupa ce termini cu alaptatul .
Crisia ,neaparat sa faci niste analize ,poate ai candida si atunci ai rezolva cu un tratament .

Mergi la inceput

iepurasa are 2 dintisori pe care i-am simtit din plin si eu si ea. Din cand in cand ii mai testeaza pe degetele mele si ...doare
Cris mami de Mariuca frumoasa

Mergi la inceput

Dragut!si Matei are tot doi jos si intr-adevar doare cand musca ca sunt foarte striati.Acum se pregateste de inca doi sus.Oricum macar cand suge are grija sa ii ascunda,nu ma deranjeaza deloc.
M-am cam temut putin ca o sa ma raneasca ca am vazut un caz cu un copil care avea tot asa doi dinti jos si o musca rau de tot pe mama lui.Sotul meu a zis atunci ca nu stiu ce relatie este intre respectivul copil si mama lui si a avut dreptate;matei are foarte mare grija sa nu ma ranesca.
va pupam!

http://photos.yahoo.com/selfguide1

Mergi la inceput