Rosiile dau colici ?

Rosiile dau colici ? | Autor: alssa

Link direct la acest mesaj

Am observat ca fetita mea (4 luni) are iar colici... si inca d-aia rai :( Constatam ca au inceput odata cu momentul in care am mincat eu rosii prima data anul acesta... E vreo legatura ? Aveti idee ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doina spune:

mie mi-au spus de la spital ca nu am voie sa maninc rosii si portocale pe perioada alaptarii pt ca sunt acide. da, e posbil sa faca colici de la ceea ce maninci tu

Doina&Carlita-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alssa spune:

Excelent... deci m-am lins pe bot si de astea :( Fir-ar sa fie, ca pe cuvint de nu m-am intrebat ca proasta o noapte intreaga ce-am mincat de i-am facut atita rau copilului ? Of Doamne, daca shtiam, aruncam pe fereastra rosiile alea !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dede spune:

noua ni s-a spus ca orice fruct/leguma ce contine samburi poate fi generator de colici. deci si rosiile. atata stiu. pofta mare ;-)!

DeDe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Eu am patit-o cu gemul de prune ! Pe cand Cristinuca avea vreo 2 luni 1/2. Toata noaptea m-am gandit de la ce o fi avand dureri de burtica. Pana ne-am dat seama a 2 zi, ca erau si cateva clatite cu gem de prune din care nimerisem sa mananc, si eu.

Nina & Nina-Cristina (1an si 2luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris spune:

vestea buna r fi ca numai coaja de la rosii e cea in cauza; asa ca taie rosia in doua, scobeste cu o lingura si maninca miezul; dar nu prea mult!!!! asta e sfat de la pediatra batrina si a functionat, am mincat rosii toata vara fara probleme....

Mergi la inceput