Gingii inflamate!

Gingii inflamate! | Autor: Papadia

Link direct la acest mesaj

In august anul trecut mi-am luat inima in dinti si am mers la stomatolog sa imi fac dantura.Aveam dintii cariati in fata si vre-o doi lipsa.Asa ca mi-am zis sa ma apuc de treaba.Zis si facut.Eu am crezut ca ma duc si doctorita imi trateaza prima data cariile si ce mai era de facut dar m-am inselat.M-am asezat pe scaun si a inceput sa pileasca fara sa trateze nimic .A pilit mi-a luat proba ptr dinti iar intr-o sapt eram cu dinti.Degeaba i-am spus ca ma dor ,i-am aratat ca legatura unde avea sa-mi lipeasca dintii e cariata si ma doare ca nici nu interesat-o.Asa ca mi-a pus dintii in septembrie ptr ca a trebuit sa-i port de proba o luna timp in care nici nu puteam sa maninc.Nici nu i-a lipit bine provizoriu ca la doua zile mi-au si cazut.Am mers inapoi cu gingiile inflamate ca nu mai puteam si cu durere dar sfatul ei a fost:sa fac spalaturi cu ceai de musetel in care sa dizolv o aspirina timp de o sapt. si imi trece.Au trecut de atunci 4 luni si gingia mea e la fel.Am mai mers inapoi dar mi-a zis ca din cauza ca am lipsa si in partea de jos de asta mi se tot inflameaza.Ce as putea sa fac pina reusesc sa ajung din nou la medic( bine inteles ca nu la ea )sa nu imi mai fie asa inflamate??Acuma nu dispun de finante suficiente sa-mi pot repara dantura de asta vin si va intreb ce sa fac??Multumesc si

moldovan

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinnaP spune:

OSSIDENTA - apa de gura pe baza de plante. E 35.000 lei, naturala si foooarte buna! Vindeca tot! Eu am folosit dupa 2 operatii la dinti, pentru cicatrizare, si acum de cate ori mi se pare mie ca mi se irita gingia...E amara, lasa ceva in gura de parca e praf de caramida..e f. astringenta, de asta are si efect! Foloseste-o cu incredere si schimba medicul!
Daca esti din Buc, iti pot recomanda un dr. super. Prof. Sereanu Florin de la Spit. Univ. de Stomatologie (Calea Plevnei), e un chirurg f. bun, dar trateaza orice problema de dinti! Tu faci cum stii.
Sanatate si succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Papadia spune:

Cristina multumesc ptr sfat.As merge cu placere la acel domn dr .dar din pacate nu sunt din Bucuresti.Oricum iti multumesc ptr sfat.Pupicei

moldovan

Mergi la inceput