Sarcina si oxiurii!

Inainte sa raman insarcinata am descoperit ca am oxiuri.Am asteptat sa-mi vina menstruatia pt a incepe tratamentul,dar menstruatia n-a mai venit......eram deja insarcinata.
Asa ca m-am tratat cu leacuri babesti,am luat usturoi la greu pana au inceput greturile,apoi am luat ceva tinctura de usturoi(acum am citit pe net ca e contraindicata)si... nu stiu sigur daca mai am.
Sunt curioasa daca cineva s-a mai confruntat cu oxiuri in sarcina,sau cu alti paraziti...ce masuri ati luat?
Ce sfaturi imi dati?
www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">Lya15+&www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> Ruty
Raspunsuri

LYLY809 spune:
Seminte de dovleac, pe care trebuie sa ramana cojita subtire ( sub coaja groasa mai exista si o cojita subtire). Ulei de ricin (dar nu stiu daca e contraindicat in sarcina, ma interesez si iti scriu)
Lily 18+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Poze echo

Lya spune:
Am luat seminte de dovleac neprajite ,o perioada in fiecare dimineata,trebuie sa ma apuc din nou de ele.Ulei de ricin,in nici un caz , provoaca contractii,stiu sigur asta deoarece la prima sarcina Rut intarzia sa apara si mi-a recomandat doct sa iau ulei de ricin....din fericire n-a fost nevoie pt ca m-am speriat asa de tare incat au inceput si contractiile.
Eram curioasa daca exista si tratament medicamentos care merge in sarcina,desi nu prea cred totusi.
www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">Lya15+&www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> Ruty

carmen_ardelean spune:
da, seminte de dovleac stiu si eu, necoapte, dimineata pe stomacul gol si seara. Nici un tratament medicamentos...eu am avut de la 6 luni si..mi-am rugat moartea. Am mai si alaptat peste un an si...nici atunci nu am avut voie tratament. Ar trebui sa simti mancarimi seara in zona anala sau dimineata sa te uiti cu o oglinda in zona orificiului anal, caci se pot zari oua depuse pe timpul noptii.Spala bine fructele si legumele si...ai mare grija la igiena mainilor!

LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by Lya
Am luat seminte de dovleac neprajite ,o perioada in fiecare dimineata,trebuie sa ma apuc din nou de ele.Ulei de ricin,in nici un caz , provoaca contractii,stiu sigur asta deoarece la prima sarcina Rut intarzia sa apara si mi-a recomandat doct sa iau ulei de ricin....din fericire n-a fost nevoie pt ca m-am speriat asa de tare incat au inceput si contractiile.
Eram curioasa daca exista si tratament medicamentos care merge in sarcina,desi nu prea cred totusi.
Of, cum te-oi fi "captusit" cu asa ceva chiar inainte de a ramane gravida? Da, nu ti-am precizat ca semintele TREBUIE sa fie necoapte...
Nu sunt la fel de gustoase ca cele neprajite, dar n-ai incotro...
Chiar daca mananci in exces, n-are cum sa-ti dauneze. Asa ca, da-i bataie! Sper sa scapi de ei cat de repede...
Lily 18+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Poze echo

Lya spune:
Poi seminte crude am mancat si eu.
Acum nu stiu daca mai am sau nu pt ca nu mai am simptome,dar am zis ca paza buna trece primejdia rea.Si eu am de gand sa alaptez pana spre 2 ani.