ce faceti cand sotii vostri sforaie?

ce faceti cand sotii vostri sforaie? | Autor: oana_r

Link direct la acest mesaj

nu stiu ce sa mai fac ,nu mai dorm noaptea.
sotul meu sforaie de ma innebuneste.
vine pe la 1-2 la culcare si incepe concertul.
il tin de nas, i i fluier, il ghiontesc - se opreste 1 minut si iar incepe, nu stiu ce sa mai fac.vin la servici si nu mai pot de somn, si seful ma intreaba ce fac noaptea

daca stiti vreo metoda sa-l opresc spuneti-mi si mie

oana si matei(12 NOV.2003)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

quote:
Initial creeata de oana_r
il ghiontesc - se opreste 1 minut si iar incepe,


Oana draga parca scrii de sotul meu .. si eu il inghiontesc , incerc sa ii schimb pozitia, dar degeaba .. pina la urma mi se face mila de el si il las sa sforaie , macar sa doarma .

Nu cred ca ai solutie decit sa ii cumperi Breathe Right , e o chestiuta care se pune pe nas sa respire mai bine si cica ... nu mai sforaie.


Cristina

Noi doi... si nu numai


"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

nu stiu nici o metoda impotriva sforaitului, dar in cazul meu merge sa il inghiontesc, sa-l trezesc sa-i spun ca sforaie, dupa care se intoarce pe o parte si nu mai sforaie!!! al meu sforaie doar cand doarme cu fata in sus!!!!!
astept si eu sa vad ce iti mai raspund fetele!!!!!

<< Daca altul poate, pot si EU....>>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

quote:
Originally posted by lavinai

nu stiu nici o metoda impotriva sforaitului, dar in cazul meu merge sa il inghiontesc, sa-l trezesc sa-i spun ca sforaie, dupa care se intoarce pe o parte si nu mai sforaie!!! al meu sforaie doar cand doarme cu fata in sus!!!!!
astept si eu sa vad ce iti mai raspund fetele!!!!!

<< Daca altul poate, pot si EU....>>


Exact asa si la noi, doar ca eu ma enervez f tare (sunt rea de somn:)


Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Inregistreaza-l si pune-i la ureche inregistrarea in seara urmatoare, inainte de a adormi.
Si sotul meu sforaie ingrozitor. La inceput faceam nopti albe. Dar am descoperit ca daca sta pe-o parte se opreste. Asa ca daca nu mai rezist, ii pun o proptea sa nu se mai poate da cu fata-n sus sau sa revina intr-o pozitie sforaicioasa. Macar pana adorm!
Succes si nopti cat mai putin albe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

fetele la mine este invers eu sunt cea care sforaie mai mult iar sotul meu ma tine de nas iar eu in subconstientul meu am invatat ca trebuie sa ma intorc pe o parte ca sa nu mai sforai si cum zicea cineva mai sus eu chiar l-am inregistrat cind sforaia pt ca el a zis ca nu sforaie iar eu i-am demonstrat ca nu este asa

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu pot sa va spun ca inca nu l-am sufocat, desi i-am promis solemn si acest lucru De cand si-a tratat sinuzita, sforaie in orice pozitie


Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dora78 spune:

Si la noi e concert noaptea... si are un stil... cum adoarme, cum incepe!!!! Dar daca doarme pe o parte, nu mai sforaie. In schimb, daca-i cu fata in sus, zici ca se ineaca, moare, frate, asa de rau horcaie... de ma si sperie! Si se si supara pe mine cand ii spun sa se intoarca (asta in cazul in care se trezeste cand ii spun), zice ca is rea cu el, ca nu-l mai iubesc, faze de-astea, de-mi vine sa ma mut cu fata in pat...

Dora, mami de Ami -- 6 ani - 12 februarie 2006
I'm the best, so "beep" the rest!
Amelia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Si al meu sforaie...dar nu l-am auzit decit in rarele cazuri cind nu adorm inaintea lui.
Daca am apucat sa adorm, prin dormitorul meu pot sa treaca si elefanti - n-am probleme...

In schimb, ma ingrijoreaza faptul ca poate avea probleme din cauza asta: asa ca m-am documentat:

"Sforaitul apare ca urmare a unor modificari de volum sau consistenta la nivelul cailor aeriene superioare. Are cauze mul-tiple, de obicei apare cand se suprapun cel putin doi factori determinanti. Blocajul nazal de tipul alergiilor, deviatiilor de sept sau ale altor structuri nazale interne determina scaderea fluxului aerian spre plamani si creeaza conditii favorabile palatului moale (cerul gurii) si gatului sa vibreze, producand sforaitul. Congestia tesuturilor moi de la nivelul gatului (faringe, laringe, trahee) determina scaderea tonusului muscular al acestor structuri, care devin “flasce”. La trecerea aerului prin caile aeriene, tesuturile moi, lipsite de tonus, intra in rezonanta producand sforaitul. Alti factori care pot induce sau agrava sforaitul sunt: obezitatea, refluxul acid stomacal - care poate produce congestie cronica - etilismul cronic, fumatul etc. Cauza sforaitului e stabilita de medicul specialist ORL. Tratamentul poate fi chirurgical sau nechirurgical, in functie de factorul determinant. Regimul de viata trebuie revizuit, stoparea fumatului, minimalizarea consumului de alcool, controlul refluxului gastroesofagian precum si controlul greutatii corporale, toate acestea avand efecte benefice. Produse antisforait Exista mai multe produse antisforait, de la creme lubrifiante pentru gat pana la spray-uri pe baza de plante medicinale. Eficacitatea lor este redusa. Puteti procura prin intermediul stomatologului dv. dispozitive dentare antisforait cu rol de fixare in timpul somnului a limbii de planseul bucal, reducand considerabil atat sforaitul cat si riscul aparitiei “apneei in somn”, conditie deloc de neglijat si care poate avea consecinte majore. Metoda chirurgicala Chirurgia pentru corectia sforaitului cuprinde mai multe tehnici, care prevad corectii la nivelul nasului (septoplastie - corectarea deviatiei de sept), cavitatii bucale (somnoplastie - tratament cu unde radio, laserterapie) sau gatului (amigdalectomie - indepartarea amigdalelor, lipectomie - indepartarea depozitelor de grasime, chirurgia limbii sau a mandibulei). Chirurgia nu este insa sanctiunea terapeutica de prima linie in tratamentul sforaitului."

(http://www.egirl.ro/stiri/20050911/4/stire.html)

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

..si al meu sforaie da io m'am obisnuit cu el..si cand nu sforaie ii trag un cot sa inceapa
parerea mea este ca trebe sa mearga la dc da e mai greu de urnit..si io l'am inregistrat ca sa se sperie si sa mearga la dc da nu a tinut...tare ii este teama de dc..

olteanca


Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

eu am aflat cu groaza ca asa "gratioasa" cum sunt , sforai, deci se pare ca noi sforaim cu totii, io, barbatu-meu si cainele, ca nu dormim fara el in camera.

Mergi la inceput