Ovule Betadine...

Ovule Betadine... | Autor: Zina

Link direct la acest mesaj

As dori sa stiu daca ovulele Betadine (cele cu iod) folosite in primele 2-3 saptamani de sarcina, afecteaza sarcina? Eu am folosit cand am fost insarcinata (inca nu stiam) si am avut un diagnostic de hidramnios acut. Cauzele genetice se elimina, la fel sarcina gemelara si diabetul. Oare aceste ovule au afectat intr-un fel negativ evolutia sarcinii? Astept raspuns, inca nu stiu care a fost cauza acestui diagnostic, si stau cu grija acum la o eventuala sarcina.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arian spune:

quote:
Initial creeata de Zina

As dori sa stiu daca ovulele Betadine (cele cu iod) folosite in primele 2-3 saptamani de sarcina, afecteaza sarcina? Eu am folosit cand am fost insarcinata (inca nu stiam) si am avut un diagnostic de hidramnios acut. Cauzele genetice se elimina, la fel sarcina gemelara si diabetul. Oare aceste ovule au afectat intr-un fel negativ evolutia sarcinii? Astept raspuns, inca nu stiu care a fost cauza acestui diagnostic, si stau cu grija acum la o eventuala sarcina.

Exclus cu desavarsire!

Pe viitor, evita rogu-te cross-posting-ul (postarea de mesaje similare in topicuri diferite) - contravine regulilor oricarui forum, din motive lesne de inteles.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Multumesc pentru raspuns, initial am postat prima data acest subiect, dupa care m-am uitat si la "555-OB-GYN" si-am vazut ca raspundeti la mesaje.

Mergi la inceput