La noi la Galati sa veniti (15)

La noi la Galati sa veniti (15) | Autor: LauraFlo

Link direct la acest mesaj

LA MULTI ANI 2006 !

Poftiti va rog !

Poftiti va rog !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50508" target="_blank">cap.4,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51655&whichpage=10" target="_blank">cap.5,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53389&whichpage=1" target="_blank">cap.6,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54649&whichpage=1" target="_blank">cap.7,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56275&whichpage=1" target="_blank">cap.8,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57593" target="_blank">cap.9,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58736" target="_blank">cap.10,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60551&whichpage=1" target="_blank">cap.11,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61682&whichpage=10" target="_blank">cap 12,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62978" target="_blank">cap 13, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64150" target="_blank">cap 14
Doamnele din Galati:

AlinaM de Vlad (25.09.2005)
Almy de Elenia (26.09.2005)
Liliac de Andra Maria (29.09.2003)
Korinna de STEFAN OCTAVIAN ( 31.05.2003 ) si de MIHAI ( 25.09.1996 )
Cookie de SABINA IOANA ( 24.12.2004 )
ElizaMiron de VLAD TUDOR ( 03.01.2001 )
Hanavlad de VLAD CRISTIAN (01.03.2004 )
Liliana29S de DAN MIHAI (15.06.2004)
LauraFlo de DARIA ( 15.03.2004 )
Verutza de DALIAN BOGDAN( 1.12.2000 ) si de ALINA DIANA ( 8.04.2003 )
Vilma de ANCA (27.04.2001) si de TUDOR ( 11.12.2003)
Dinedana de ANTONIA (30.09.2003)
Ele de ANA DENISA (26.10.2004)
Lauraspeedy de LAVINIA (04.03.2005)
DanaBoeru : lucreaza la proiectul
Delphin de Sebastien (07.06.2003)
Dana_Danen de bebelusa si scolarita
Dana _Iulia de Vlad Stefan ( 19.10.2004 )
Gitana de Tania
Av_crina de Beatrix (29.08.2005)
Mitoasa de Claudia (08.07.2005)
Roxicucu de Stefan ( )

Poze cu noi: aici aici si aici

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Neata ! Eu sunt deja la munca , cu inima indoita...Daria face febra de trei zile ( 38.2 ) , transpira foarte tare noaptea si e maraita rau de tot. Ii ies maselele de jos ( ultimele ) si e si putin racita, nu are mucisori dar gatul o supara ....Mergem azi la pediatra sa vedem ce se intampla de nu-i trece .
Almy n-am putut vedea pozele cu printesa ta gatita !
Am facut si noi poze la logodna sora mii dar trebuie scanate si colegul meu incepe munca pe 9 ian ! De fapt , atunci trebuia si eu sa incep munca !

O zi buna si un an excelent !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

buna dimineata Galati!
Alma nu se vad pozele, trebuie sa faci albumul publik!

Alina si bb Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Sorry, uitasem sa il fac Public.
Acum trebuie sa se vada. http://pg.photos.yahoo.com/ph/alpe_21/album?.dir=6a30
O zi buna fetelor!
PS Ce vreme naspa!! Eu cand mai plimb copilul asta? La primavara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariana I. spune:

buna dimineatza Galati!
Offf... ce am visat azi noapte! parca eram in maternitate si trebuia sa nasc, dar nu aveam burtica... bine ca a sunat ceasul si m-am trezit! oare ce-o fi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Nu fiecare vis e un mesaj sau o semnificatie. Uneori visam si lucruri despre care am discutat, citit, sau la care ne-am gandit recent sau care ne-au afectat candva, fiindca raman in subconstient. Eu nu cred ca trebuie sa iti faci probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Laura,ne luam de mana...si Vlad a racit.A facut febra azi-noapte 38.8.Nu-i curge nasul,doar ca tuseste tare.Eu inca mai stau acasa,incerc sa-l tratez babeste.Pupice dulci Dariutei! Sa se faca repede bine! Tare mi-e mila de ei cand sunt bolnaviori!

Mergi la inceput

Neata !
Hana, imi pare rau sa aud ca si Vladut e bolnavior. Daria s-a chinuit trei zile cu febra mare , gat uscat, n-a dormit ( si nici noi evident ) iar ziua era maraita. Am fost la pediatra , are faringita, cica din cauza ca era ceata sau vant cand am scos-o afara. Voia sa-i dea ampicilina injectabila dar cand mi-a vazut expresia fetei a renuntat si i-a dat ampicilina suspensie, claritin, ambroxol si nurofen. claritinul pt ca faringita in combinatie cu iesirea maselelor i-a provocat o eruptie pe fata vizibila doar cand doarme. Stii tu , Daria face bujori cand doarme, iar acum ii apar si niste pete mai inchise la culoare.
Dubios nu ? Sa-ti iasa bubite ca de intoxicatie de la dinti ??????

AAAA si am stat la coada la farmacie o ORA pt medicamente compensate ! Si m-am si certat cu o "doamna " de vreo 50 de ani ca am intrat in fata ei , adica Daria , copil de nici 2 ani, care avea febra 38 ar fi trebuit sa stea vreo 2 ore la coada dupa gandirea ei comunista !

Mergi la inceput

Cookie, iubito , ce faci ? Plimbareti ca de obicei ? Sper ca sunteti bine .
Hana ne-a dat si sirop pt gat Eurospal ( parca ) .

Mergi la inceput

Neata ! Iubitelor vad ca ati petrecut binisor de Revelion, daca si acum va refaceti ! Bravo !
Vilma spune-mi si mie te rog ( am nevoie de tine sa-mi ridici moralul ) cum te descurci : doi copii, doua servicii , curatenie, mancare, spalat vase, pus/strans masa , spus povesti ?
Dar voi fetelor cum va descurcati ? Cateodata mi se pare atat de nedrept ! Mi-a expirat masca de infrumusetare in raft si era folosita de vreo doua ori !

Mergi la inceput

Mamicilor acum am venit de la Primarie, au sosit Normele si formularele pt indemnizatia de crestere copil ( e vorba de o declaratie pe propria raspundere ca mama nu are venituri de natura salariala si ca tatal nu beneficiaza de indemnizatie ). Erau deja vreo 30 de persoane si am fost sfatuita sa revin maine. De abia li se facea instruirea functionarelor si va dati seama ca asta dureaza !
Unui tatic i s-a spus ca mama trebuie sa vina personal. Din pacate !

Mergi la inceput