40 cu + sau - (p.4)
Incep un capitol nou, pana nu uit
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili
Raspunsuri
adrienne12 spune:
Bine v-am gasit tinereilor si la multi ani. Eu n-am mai apucat a intru aici zilele astea caci nu m-am dezlipit de bucatarie. Fiu-meu nu mi-a spus ca trebuie sa duca prajituri unde se duce (ca sa fac dozele duble) si m-am trezit ca mi-a suflat bunatatile si dus a fost! Acum belea pe capul meu ca trebuie sa o iau de la capat. Plus ca prietena lui a mincat la alti romani anul trecut salata boeuf si il intreba pe fiu-meu daca n-am facut. Eu n-am facut ca nu-mi place da' acum trebuie sa fac. E fata buna prietena lui, ii place sa gateasca, isi face rochii singura ceea ce e xtrem de rar pt. o americanca, asa ca ii fac salata boeuf.Ziceti mersi ca nu va spun copiii inca sa gatiti cutare si cutare pt. prietenelor lor :-) Mai, ce-am imbatrinit :-)
gabibarta spune:
Adrienne, inca n-ai imbatranit destul, ca deocamdata esti o "soacra" de treaba
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili
monagan spune:
Buna dimineata, batranicilor!!!
Haideti la o cafea .
Eu sint cam obosita si azi, ca s-a prelungit craciunul si am fost tot plecata, asa ca mancare mi-a ramas din belsug si ptr. anul nou.ha,ha ca nu mai trebuie sa gatesc (si ce-mi place), fac doar o ciorba de burta si gata.
Adrienne,de ce nu ai spus? iti trimiteam eu salata de boeuf
la toate
MG
lu.more spune:
'neata si La multi ani!
Merci de invitatie, tare as bea o cafea, dar azi am interdictie.
Cel mult o ceasca de ceai, asa scrie pe reteta...
Azi merg sa-mi fac scannerul mult-asteptat.
Aseara am ingurgitat 500 ml de sulfat de bariu in solutie apoasa, beurk! Azi dimineata inca 250 ml, si mi-a mai ramas de baut si inainte de radiografie... Au pus in el arome, cica sa aiba gust de caise, e bunicel, in comparatie cu ce-am baut eu in Romania, dar dupa cateva inghitituri tot greata ti se face.
Va doresc o zi buna-buna si vin sa dau vesti cand oi avea. Sper sa fie bune (stie cineva sa interpreteze visele? Ca am unul tare de tot, proaspat, de azi-noapte, si nu stiu dac-o fi de bine...)
Pe curand!!
Lulu
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
adrienne12 spune:
Lu, iti tin pumnii sa-ti iasa analizele bine. As, eu cred ca m-am prostit ca-s o "socara" de treaba. M-am gindit daca tot fac prajituri pt. mine o sa fac mai multe sa-i duca fiu-meu si fetei (familiei fetei) ca fiu-meu mai mereu maninca pe la ei. Cu pisicoasele nu prea o scot la cap ca tre' sa le pun mincare de pisici mici si mincare de pisici adulte si nici sa nu manince impreuna ca se bat si uite asa. Pisici imi trebuiau!Spor la treaba si bine zici cu cafeaua ca n-am avut timp sa beau pe ziua de azi... va pup
noemi marian spune:
Bine v-am regasit!
Intru putin sa va urez toate bucuriile din lume pt anul care vine si-nca un pic in plus,ca meritam!Sa ne regasim la fel de tinere si puse pe treaba ca-n anul ce trece .
Lulu ce vesti ai?scrie-ne nu ne tine pina la anu'!
Adrienne,daca ti s-o facut dor de bebei acu' ii ai!Am si eu un mitz prapadit de numa' o mindrete de altfel,pe care l-am gasit in drum dupa ce mi-am exprimat dorinta de-a avea unu mic in casa.E drept ca io ma gindeam la o pruncutza,da'i bine si-asa!Cit despre istoria cu soacra.....E bine ca ii este doar prietena/iubita si nu nevasta.vezi tu atunci!Da' eu zic ca noi,viitoarele soacre,(dea Domnul sa fiu si eu cindva!)vom fi bestiale ca altfel nu ne-am fi adunat aici!
Va tzuc pe toatele,Noemi
monagan spune:
Ce faceti? Eu acum am sosit din oras, ca trebuia sa-mi platesc facturi, sa nu intru cu datorii in 2006.Aici ploua parca ar fi toamna.
Lu.more , nu ne tine in suspans!!!
Ce faceti de revelion? unde il petreceti?
MG
Mik spune:
La multi ani, babute si mosnegei !
(zise babuta cea mica).
Vadoresc un An Nou bun si fericit cu multa sanatate (si cu copii cuminti dupa caz).
Lulu, io-s capabila sa egsplic visurile, da' nu trebuie sa fiu luata in serios. Sper ca totul e OK pentru tine.
Adrienne fii soacra model, sa avem de unde ne inspira cind ne-o veni si noua vremea.
Eu am stat disparuta o vreme caci am avut musafir de Craciun si apoi ne-am dus la soacra. Acum stau in casa, ninge afara si tre' sa corectez niste examene.
Mik.
lu.more spune:
Va multumesc mult ca va ganditi la mine!
Am fost bolnava ieri toata dupa amiaza, dupa porcariile alea pe care le-am baut, si dupa "intravenoasa" din timpul scanerului. M-au otravit, nu alta! Ieri am avut ameteli, dureri de cap si senzatii de voma pana seara tarziu, da' cica e normal, asta e reactia.
Situatia se prezinta in felul urmator: in locul in care ecograful vedea ceva acum o luna, scannerul nu vede nimic, in schimb, (noutate!) 3 formatiuni chistice de 5 mm, 1 cm si 2 cm in zona ficatului. Astea nu aparusera la ecografie.
Azi l-am revazut pe medicul meu (generalist), care cica nu am a ma ingrijora pentru chisturile la ficat, nici pentru alea 2 care-mi apar pe rinichiul drept, sunt putine si mici, si devin ingrijoratoare cand sunt multe si mari.
In schimb, "falsul ovar" pe care-l presupunea ecografistul acum o luna (si care acum nu mai apare... deloc?) ii seamana indoiala, drept pentru care mai fac o ecografie la unul - cica - specializat rau de tot in ecografii. De ce nu m-o trimis la el din prima... In fine, e bine sa mai am si avizul altcuiva, si nu se exclude ipoteza sa am ceva in neregula cu intestinele, drept pentru care e de gandit in viitor la o coloscopie, dar mai incolo, dupa ce vedem ce zice si ecografistul N° 2, si daca mai am dureri.
Intelegeti voi ceva, ca eu nu pricep mare lucru. Mi-a urat sa petrec linistita sarbatorile, ca n-am nici pe naiba! Asa o fi, daca zice el, desi durerea aia care m-a tinut treaza o noapte intreaga nu a fost 'fo iluzie de-a mea...
Va pup si, daca nu mai trec pe aici, va doresc sarbatori linistite, sa intrati cu dreptul in 2006 si tot asa s-o tineti tot anul!
Asa sa ne ajute Dumnezeu.
Lulu
Dragii de noi
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo