o intrebare legata de sarmale
poate e o intrebarea aiurea, dar vreau sa va intreb oricum...
dc faci prea multe sarmale si nu vrei sa le consumi pe toate in ideea de a le congela si manca mai tarziu... le congelezi nefacute? sau le faci intai si dupa le congelezi?
Raspunsuri
mcm spune:
Le dai forma de sarmale si le congelezi. Le fierbi cand ai chef de ele. E mai simplu asa; se poate congela si compozitia dar trebuie sa stai s-o dezgheti si sa le dai forma de sarmale.
Cristina si bebe Alexia Maria Uimirea (02.10.2004)
monagan spune:
Traiasca sarmalele. Eu am facut cam multe, dar restul le-am pus la congelator pentru mai tarziu. Cele de craciun sint cu chisca.
CRACIUN FERICIT!
MG
Porumbita spune:
ce-i aia chisca?
le-i pus "crude" sau dupa ce le-ai fiert?
eu tot intreb pt ca o prietena mi-a zis ca ea le fierbe pe toate si de abia dupa congeleaza o parte din ele (dupa ce se racesc evident)
Ontica Camelia spune:
Draga mea, eu sarmalele le congelez fierte. Le decongelez la microunde si sunt ff bune .
Sarbatori fericite!
poze cu noi
Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by monagan
Traiasca sarmalele. Eu am facut cam multe, dar restul le-am pus la congelator pentru mai tarziu. Cele de craciun sint cu chisca.
CRACIUN FERICIT!
MG
aaaaa, chisca... n-am mai mancat de cand am plecat din Ardeal. tocmai m-a sunat mama si mi-a spus ca in Ardeal ningeeeeeee...
www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni mic si drag si scump
Leah spune:
Aaaaaaa, chisca.........tocmai a facut mama multa si frumoasa, am facut si poze :-)
Cat despre sarmale si eu stiu ca se congeleaza dupa ce le faci, asa le ai "semipreparate" in frigider oricand ai chef!
Leah
Laura T spune:
Eu le congelez gata facute! Sunt foarte bune.........
Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 8 luni) si Ramona (3 ani si 7 luni)
poze_cu_fetele_mele
monagan spune:
Buna dimineata lui Craciun!!!!!
Ati mancat sarmale, acum putina miscare .
Chisca....se face din stomacul porcului ,se umple cu carnea de la gat, care e cea mai dulce + pasat. Se coase si se da la fum. Se aseaza in oala in mijlocul sarmalelor, ca le da un gust super.
Se face mai ales in Ardeal, de sarbatori.
Eu pastrez sarmalele in congelator, asa proaspete si nefierte.
MG
mariussimiuc spune:
La voi mai ajung la congelat?
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!