Ce purtam zilnic in geanta / poseta?

Ce purtam zilnic in geanta / poseta? | Autor: Tzuni

Link direct la acest mesaj

Pe zi ce trece geanta mea creste in marime si se ingreuneaza. Adun in ea lucruri inutile, stresata de gandul ca "la un moment dat, voi avea nevoie de ele". Cam ce-ar fi:
- port fard
- portmoneu cu bani
- portmoneu cu acte
- 2 agende (una noua si cea veche de care nu ma pot desparti inca)
- perie de par
- oglinda mare
- 2 esarfe de prins parul
- chei (casa, masina, birou)
- o carte de citit (orice)
- pixuri
- legitimatiile de serviciu
- pila de unghii
- o surubelsnita (nu ma intrebati de ce)
- telefonul mobil
- servetele + tampoane
- cateodata umbrela
- dischete si CD-uri
- fata de la casetofonul din masina

Cam asta. E mult, e putin?
Voi ce tineti in posete / genti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Io zic ca langa surubelnitza aia ar merge si-o cheie franceza si un ciocanel mic-micut, de vreo 200g!

Si eu cam tot ashe...numa ca mai nou agendele le las la munca...am vreo trei umbrele...una acasa, una la munca, una in masina...

MAi am bricheta, nu sunt fumatoare dar sunt "saritoare" la nevoie...
Am si un parfumel mic...dar il folosesc rar, ca de obicei ma tine parfumul dat dimineata toata ziua...

Pachet de guma de mestecat...fara asta sunt ca drogatzii cand nu au ce-si baga in vena...

O iconita pe lemn frumoasa, la care tzin!
Neaparat ceva de scris!

N-ajunge???

Si mereu cand caut in "cutia cu maimutze", ca asha se numeste geanta mea...imi ia foarte mult pana sa dau de ce caut...Din cauza ca-i ordine, probabil!

Ramona si Maysa (1 an si 10 luni)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

io zic k am mai putine:
- portofel comun bani + acte (castig loc)
- portfard
- portofel bani marunti
- trusa de unghii
- pixuri
- chei (casa + birou)
- tampoane (vesnic prezente)
- medicamente
- parfum
- telefon
- servetele (uscate + umede)
- vreo revista (dar asta nu e regula)

si..cam atat...
mereu in geanta unei femei gasesti ce vrei si ce nu vrei. eu mereu spun k mama mai lipseste.

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Touche!

In geanta am:
- o gentuta mai mica, stil portofel cu acte+ carduri+ bani+ chitante inca nepuse la loc+ telefon
- agenda
- un posetel cu medicamente de "prim ajutor" (pentru dureri de cap, de gat, arsuri la stomac, picaturi de ochi si de nas, pansamente, servetele de nas, etc)
- un alt posetel cu ceva farduri (desi nu ma fardez decat rar) + trusa de unghii
- perie pentru par
- multe pixuri, creioane, mine
- incarcatorul de telefon
- diverse hartii si hartiute pe care notez in graba ceva si care contin lucruri "foarte importante", de trecut in agenda

Nota: tot ce e in geanta mea e absolut esential!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Gentuta mea are tot ce nu folosesc eu:
-servetele umede pt. fundulet;
-scutece
-jucarii
-un prosopel
-solutie de sterilizat la rece
Intr-un buzunar uitat de lume am telefonul, rujul,oglinda, portmoneu.
Batiste uit sa-mi pun intotdeauna.

mami de dani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Io n-am asha multe ca voi in posheta, ca am aproape permanet carutzu cu Juli in el, shi-acolo am kestii voluminoase, cum ar fi umbrela, apa, etc...Deci, in geanta:
- portofel cu carduri de toate felurile shi bani
- telefon
- cel putzin doo pixuri
- bonuri de la magazine, pe post de hirtie de luat notitze
- pakete cu guma de mestecat
- suzete
- rujuri, balsam de buze, gloss, creion de contur
- shervetzele shi tot felu de tampoane
...shi nu mai shtiu...ei, da faza e ca io-mi skimb aproape zilnic geanta, depinde cu ce ma-ncaltz, asha ca tre sa mut mereu contzinutu gentzii din ziua precedenta in noua geanta, citeodata o rastorn pur shi simplu, ca-i prea multa munca

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
noiembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Ce Dumnezeu carati atata dupa voi
Io cand plec cu sotamiu la cumparaturi plec cu mana in buzunar, numa' id-ul mi-l bag in buzunar, daca sunt singura am geanta in care n-am mare lucru:
-portofel
-chei
-trusa de manichiura
-portfard
-ochelarii de soare
-perie de par
-pocket pc

Io in ro, pila de la trusa de unghii o foloseam pe post de surubelnita, aveam multe lucruri de birotica la munca care necesitau cateodata desfacute

Oana_B

Sarbatori Fericite !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmyna spune:

buna fetele ..
cam mult aveti prin genti..
dar si eu am asa si asa-
-portofel dar cu carduri si alte carti de vizita(eu banii nu ii tin in portofel ci in buzunar la pantaloni..asa m-am obijnuit din romania-)
-chei
-telefon-
-servetele tempo plus tampoane
-pixuri
-o agenda-
-pasaportul
-medicamente in special paracetamol,aspirina si algocalmin
-ac si ata..
-pachete de guma
-tic -tac
bricheta
un lip pt buze
si cam atat.
cred ca ajunge pt ca nu imi plac gentile mari e mai practic gentile mici..
va pup

http://photos.yahoo.com/crista_222000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Io-s mama ordinii!Daca am ceva-n plus prin geanta ma apuca nervii!So...chei,telefon,agenda,pix,guma de mestecat,portofel cu acte&carduri,ochelari de soare,un ruj,o varianta mini la parfum si-o pudriera.Restu' le mai adaug in functie de necesitati.Mama,cate s-au adunat!Eniuei,imi plac posetele mari si de obicei is cam goale....

Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Adevaru e ca m-a cam prins panica in verile trecute cand se purtau (la moda fiind) gentutzele alea mici, pe care le tineai sub brat ca pe termometru . Eu n-am purtat asa ceva, ca-mi dadeau lucrurile pe dinafara. Ma intreb insa ce puneau fetele la moda in gentutzele alea mici?

www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni mic si drag si scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by Laura B

Touche!

In geanta am:
- o gentuta mai mica

Laura

www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni mic si drag si scump

Mergi la inceput