Menstruatie ???
Fetita mea are 4 luni aproape (fara o saptamina) si mie astazi mi-a revenit menstruatia ! E posibil ?? Am avut de citeva zile durerile specifice ce-i drept, dureri de burta, de mijloc...:(
La voi cum a fost ?
Raspunsuri
Anina_n spune:
Draga Alssa,
am citit ca menstruatia revine in 3-6 saptamani, daca nu alaptezi. Iar daca alaptezi, revine in 4-6 luni. Probabil ca, tu, alaptezi. Deci, e normal sa-ti fi revenit.
Mie mi-a revenit la 5 luni fara o saptamana iar prietenei mele i-a revenit abia la 10 luni. Probabil ca, depinde de fiecare organism al femeii in parte.
Nina
Ela-Z spune:
Da Alssa este ! si mie tot la 4 luni mi-a venit, dar nu am mai alaptat, asa am auzit ca daca nu mai alaptezi iti vine, nu stiu, la mine asa a fost.
Ela
izu spune:
eu am alaptat pana la 11 luni (la 6 luni am avut prima oara si dupa ce am intarca a 2 oara - dupa aceea lunar)
ralu spune:
Am mai fost postat un asemenea subiect pe forum.
Eu am avut mestruatia la 2 luni si am alaptat pana la 1 an!!!!!
Multa sanatate!!!
Ral-mamica Ioanei
cristinuca spune:
[size=3][/size=3]
Eu am intarct acum o luna de zile, insa nici acum nu mi-a revenit menstruatia, doctorita mi-as spus ca o sa imi revina indata ce voi termina folia de Exluton care mi-a fost administrata pe perioada alaptari ca anticonceptional
Si eu astept ca organismul meu sa reintre cu totul in normal
Madalina si Cristinuca
ginutaC spune:
Da e posibil.Eu am alaptat si prima data mi-a venit menstruatia dupa 6 saptamini,apoi la 3 luni,iar dupa aceea lunar.Cred ca depinde de fiecare organism in parte.
Danza spune:
Mie mi-a venit cand Danutz avea aproape 9 luni si m-am mirat mult. Citisem ca alaptatul fara pauze mai mari de 2-3 ore e un fel de anticonceptional, deci nu ai nici ciclu. Au fost 3 cicluri la interval de 15 zile dupa care s-a normalizat. Acum imi vine la 30-31 zile si s-a mai si scurtat un pic, nici dureri nu prea am.
Pt. Cristinuca: la ce varsta ai intarcat copilasul si despre ce fel de folie Exluton vorbesti? Eu ma interesasem prin farmacii despre anticonceptionale si nu am gasit decat hormonale, care nu sunt permise pe perioada alaptarii. Acum ca mi-a venit ciclu ma orientez dupa calendar.
Cu drag,
Danza, mami fericita a lui Danuz
paginuta personala: http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Danza
Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599
ymellda spune:
Eu o mai alaptez inca pe Andra, 1 an si 3 luni, dar menstruatia mi-a venit cand ea avea cam cinci luni. Doctorita mi-a spus ca nu este nici o problema.
Alina si Andra
www.bebelus.com