Superpacientele visatoare si gravidute dr. Moisa

Dragelor, poftiti la un nou capitol, care sper sa fie cu
!
Prevad eu ca veti fi guralive, iar eu ma duc la somn , ca-s
!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
Raspunsuri

MRL spune:
Bety, se pare ca toate fetele au plecat la somnic, eu mai bantui pe net dupa una, alta. Legat de FIV mie nu mi-a perscris sa iau nimic pana in ianuarie. Mi-a spus ca o sa fac protocolul scurt si doar cateva analize atat eu cat si sotul. Nu am stabilit exact luna, a ramas februarie sau martie. Te pup dulce de tot si sunt sigura ca o sa fim in acelasi lot de gravidute. Daca vorbesti cu Teo transmite-i toate gandurile mele bune si ca abia asteptam sa ne scrie.
INDY, stai cumintica si totul o sa fie OK. Esti pe maini bune cu Moisica asa ca nu iti face griji. va dulce!
Liano, da de belea esti mai fatuca!!! Auzi la ea, teste de ovulatie..
. Sa sti ca am cam stat cu sufletul la gura sa aflu vestea, numai ca tu te-ai tinut de shotii si acum ne faci
. Ia poate faci o mica
luna asta si faci testul ala bun, da sa fie cel cu 2 liniute pt ca altfel bataita scrie de tine si cred ca o sa folosesc
. Pana atunci te
si mii de
pentru toate, toate fetele

Liana30 spune:
betycooooo se pare ca nu te mai prinsai...lasa somn usor...vise placute io te dulcic stii tu acelasi pushulic
MRL..da dehhh daca am fost oarba ..ete maine o sa merg la dc sa'mi dea si ochelari..si o sa merg si la d'na farmacista sa'i spun ca atunci cand IO o sa'i cer un test de sarcina....sa'mi dea in puii mei test de sarcina...nu altceva..ca daca io sunt oarba..sunt si gata...da nu's si .....sau poate da???
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"

mamiFlori spune:
Fetelor, ma duc marti la cabinet la 14 sa imi cauterizeze Moisica rana pe col. Vine careva pe acolo? Poate ne vedem la ochi!
Va mai citesc, dar acum sunt f agitata sa obtin minunea nr. 2. Nu natural, dar mi-a zis mie Doamne-Doamne ca e undeva un sufletel care ma asteapta. Poate l-am si gasit deja... Ma ajuta cineva de pe forum! Traiasca forumul!!
Va pup pe toate!!
Florina

ingeras26a spune:
Fetelor, sunt INSEMINATA!
Eco trans z12 rezultate:
- fibrom de 14mm intramural, perete anterior
- endometru 6.5 mm trilaminat – f bine??
- OS - 2 foliculi, unul de 21mm si unul de 19mm...
Inseminare
Reultat spermograma : scor cervical 12 ; 0.5 ml A+B = 32 mil / ml – usoara astenospermie, ok pt inseminare.
Ce imi puteti spune de rez de la spermograma? Ce facem sa fie mai bun?? Moisa m-a sfatuit sa ma duc si maine la inseminare, ca am 2 foliculi...si sa-i prinda pe amandoi :) nu stiu, o sa vad...
MamiFlori, bafta multa la cauterizare si bb!
Liana, Bety
Pupicei, Ingeras

dandana spune:
fetelor, va rog mult
telefonul de la cabinet d-na moisa, ca am o prietena graviduta in saptamana mica si nu are medic, trebuie sa o vada cineva, la doctora mea nu pot sa o bag, poate gaseste liber la domnul moisa ca am auzit ca e simpatic si atent
multumesc mult!

Liana30 spune:
mamiFlori cum ti'am mai zis io venem special cu tine da nu poci...in schimb te tin de manutza marti...stai linistita ca nu e mare scofala in 5 min ai scapat si nu simti nika...
dandana vezi PM
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"

mamiFlori spune:
Liana, multumesc ca ma tii de minuta! De fapt nici nu mi-e frica, ca la cite am tras eu, asta e floare la ureche. Si oricum acum ma agit cu actele pt adoptie si imi sta capul numai la asta. Imi fac domiciliu la Bucuresti! Ne ia in spatiu bona scumpiciului (asa ii zic eu lu fiica-mea). Apoi, intre craciun si Anul Nou ma mut si imi fac flotantul (tot pe Bucuresti). Da.. cred ca am gresit forumul :).
Oricum, va ramin "fidea" ca mai stii, ar fi culmea sa termin cu adoptia si sa ramin in modmiraculos gravida (nu ca nu mi-ar place!).
Va pupacesc!
Florina

mamiFlori spune:
Mai, ce e PM-ul asta? Ca a mai vrut cineva sa imi scrie (pe) PM si nu reusea. Sa ma destepte si pe mine careva!