reteta de salata boef plss..!!

reteta de salata boef plss..!! | Autor: karmyna

Link direct la acest mesaj

buna fetelor ..
am cautat pe forum o reteta dar nu am gasit nimik
cine ma poate ajuta si pe mine sa imi dea o reteta de salata boef..cred ca am scris bine daca nu imi cer scuze si ma las corectata..
va multumesc va pup..

http://photos.yahoo.com/crista_222000

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

E asa de simplu de facut.
Toci marunt castraveti murati si gogosari si ii lasi sa se scurga zeama din ei pe o sita.
Fierbi cartofi si morcovi pe care apoi ii toci tot marunt (cubulete mici).
Un borcanel/cutiuta de mazare.
Un piept de pui fiert si tocat cubulete (optional - eu de exemplu pun cateodata pastrama de piept de pui.
Toate le amesteci cu maioneza si sare. Asta e. Cantitatile...din ochi...eu niciodata nu stiu cati cartofi am pus sau cati gogosari...

--------------------

Andra
Noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">La numai un anisor, are diabet...Ajutor!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59084" target="_blank">Cine este Alex? haideti sa il cunoasteti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

la ce a scris motanik eu mai pun si putina telina si pastarnac chiar si patrunjel radacina... toate fierte...acum iarna poti sa pui si carnita de porc.... si la amestec...pe langa maioneza eu pun si mustar si piper...sare daca mai trebuie...

abia astept sa fac de craciun...

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmyna spune:

waw nu am cuvinte..
va multumesc din suflet..
voi face de craciun o salata..

va pupicesc si va doresc sarbatori fericite ..

http://photos.yahoo.com/crista_222000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

POti sa folosesti si carne de porc fiarta daca iti place.
Insa carnea de pui este mai usoara, si da un altfel de gust.Eu pun si masline, atat verzi cat si negre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luizica spune:

Eu pun carne de vita si nu pun mazarea. dar daca pui si ce-a spus ninocikap (telina, pastarnac si patrunjel radacina) iese mai buna zic eu.
Bafta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Fetelor, eu am mancat mai demult de la cineva salata de boeuf cu peste in loc de pui, a fost delicioasa.
Daca stiti, ce fel de peste sa pun?

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Oana, cu ton (din conserva) iese excelent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Io fac o supa de pui (1 pui + 1 piept de pui)in care bag de toate - morcovi, patrunjel radacina, telina, cartofi, de gust - ceapa, varzuta creata, boabe de piper, gulie - dar astea nu intra in salata), dupa care le scurg bine-bine, folosesc doar piepturile de pui pe care le tai marunt-marunt, la fel tai si legumele, apoi fierb 3 oua (sa fie tari-tari), castraveti din muratura (de preferinta puse numai cu sare si apa) - la fel le tai marunt, mai pun o cutie mazare. Le amestec cu grija sa nu devina pasta, condimentez cu piper si sare dupa gust, fac maioneza, ornez cu muuulte masline.
Asa avem si supica in care fierb fidea (deh, galuste nu stiu) si avem si aperitiv sau cina - salata

_
Daria & Giulia (2004 08 16)
VENITI LA BAZAR SA-L AJUTAM PE ALEX !
Sarbatori fericite !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

quote:
Originally posted by maria_alexia

Oana, cu ton (din conserva) iese excelent!

Mercic

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Pentru mine, secretul salatei consta in mustar. Trebuie sa fie simplu (popular) si pus cu generozitate. Iar maioneza imi place (ca si la alte preparate cu maioneza) sa fie light, adica sa contina smantana sau, mai ales, iaurt.

http://community.webshots.com/user/tora97

Mergi la inceput