salutare la toata lumea
imi puteti recomanda si mie un medic ginecolo bun in Ploiesti?
Astept pareri si.. pareri. Ce ziceti? sau...Bucurestiul e raspunsul!
Imbratisari
Nana
eu cand eram in Ploiesti ma duceam la doctora Fusu, dar nu in maternitate , la cabinetul particular de pe la hale.. mi s-a parut ok.
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex
Dar de dr. BALEA? Ce ziceti ploiestencelor?
Merita incercat?
Am vazut ca oricat de scumpa ar fi consultatia la doctorii din Ploiesti acestia nu prea au dotari in cabinetele lor, comparativ cu Bucurestiul. La Bucuresti am inteles ca la o consultatie intra si un eco si te consulta din cap pana in picioare. Asa o fi? Sau sunt tot expeditivi ca la noi?![]()
de curand am primit recomandari pentru o dr ginecolog in ploiesti...lucreaza la spit cfr si are si cab particular...Goraneanu se cheama...si are si eco transvaginal...
Eliza si Mara (24 ian 2002)
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
tot io 
io mi-s patita si cu Goraneanu, s-a purtat ingrozitor, nici nu vreau sa-mi aduc aminte 

NU LA PLOIESTI! Si nici Fusu si nici Balea! Gasesti doctori buni in Bucuresti si drumul Ploiesti - Bucuresti nu e greu deloc. Eu am nascut de 2 ori in Bucuresti venind din Ploiesti cu contractii si a fost ok.
mamica Anei si a Mariei
Si eu cred ca ar trebui sa vii in Bucuresti. Pentru ca daca te urmareste un ginecolog din Ploiesti trebuie sa nasti la ACEA MATERNITATE si cred ca alegerea de a naste acolo este inconstienta curata.
Eu m-am mai dus cand locuiam acolo la Dr. Jilescu, a fost ok. Daca vrei iti dau numarul ei de telefon. Sau daca vrei povesti horror despre nasterea acolo, la fel te pot servi cu placere.
Dar nu naste acolo!
J
Multumesc mult pentru sfaturi, chiar ca m-ati pus pe ganduri, mai ales ca vreau un al doilea bebe si a trecut ceva vreme si de la primul si... legat de varsta mea. Mai am o intrebare, e edvarat ca medicii din Bucuresti nu prea recomanda cezarienele? stiti eu prima data am nascut prin cezariana, a fost Ok, dar acum... am 33 de ani si chiar vreau prin cezariana.
Va tuc
nana
Daca la primul a fost cezariana, la al doilea va fi tot cezariana, stai linistota. Cred ca toti dr din Romania merg pe sistemul asta.